Η φωτογραφία που έχει γίνει viral ! Πόσα Κ0ρίτσια Βλέπετε σε αυτή;

Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία και δοκιμάστε την οπτική σας αντίληψη. Αν δεν πιστεύετε τα μάτια σας ή έχετε κολλήσει, είναι επειδή κοιτάζετε μια οπτική ψευδαίσθηση.

Δείτε ακόμα: Η νέα ψευδαίσθηση στο διαδίκτυο που έχει γίνει viral!Tο βέλος που δείχνει πάντα δεξιά

Οι ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσουμε, ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, ο εγκέφαλός μας προσπαθεί να το επεξεργαστεί και να δώσει προσοχή σε ό, τι μας ξεγελούν τα μάτια μας. Πιο αναλυτικά, οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με την την όραση, τον εγκέφαλο και την αντίληψη. Τα μάτια μας βλέπουν μια εικόνα, που στη συνέχεια ο εγκέφαλος επεξεργάζεται και το θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με την πηγή, από όπου προέρχεται.

Δείτε ακόμα: ΤΕΣΤ-Ποιό Ζώο Βλέπετε Στην Εικόνα; Η Οπτική Ψευδαίσθηση Που Θα Σας Εντυπωσιάσει!

Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να απασχολήσετε το μυαλό σας, γι’ αυτό απολαύστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Δειτε εδω το αποτελεσμα –> sun-gazing.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close