Ο Σταύρος Νικολαΐδης συγκινεί: «Πάντα σκεφτόμαστε τα παιδιά που χάσαμε, θεωρούμε ότι είναι αγγελάκια»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης πρόσφατα βάπτισε τον γιο του και μίλησε σε συνέντευξή του για τις αποβολές που είχε η σύζυγός του πριν αποκτήσουν τον Θάνο τους.

Η άσχημη εμπειρία των τριών αποβολών σας έχει κάνει πιο υπερπροστατευτικούς στο παιδί σας, με μεγαλύτερες ανασφάλειες;

«Χάσαμε» τα δυο παιδιά στον 5ο και το τρίτο στον 3ο μήνα. Αυτή η εμπειρία μας έχει κάνει πιο συνειδητοποιημένους, πιο ώριμους πιο υπομονετικούς με αυτό το παιδί. Η απώλεια αυτή μας ωρίμασε, ώστε να έχουμε περισσότερες αντοχές στις δυσκολίες που πάντα φέρνει ένα παιδί, ένα μωρό. Πάντα σκεφτόμαστε τα παιδιά που «χάσαμε», θεωρούμε ότι είναι αγγελάκια, ότι βρίσκονται μαζί με τον πεθερό μου και μας βλέπουν… Μέχρι που γεννήθηκε ο γιος μας, δεν είχαμε ανακοινώσει πουθενά την εγκυμοσύνη της Γιώτας, γιατί ήμασταν επιφυλακτικοί και φοβισμένοι. Μετά απ’ όλο αυτό που είχαμε πάθει σε κάθε εγκυμοσύνη, ειδικά στην τελευταία, που προχώρησε, ήμασταν κάθε μήνα με την ψυχή στο στόμα… όπως και όλοι οι δικοί μας γύρω μας. «Αχ να βγει κι αυτός ο μήνας λέγαμε. Δεν το είχαμε πει ακόμα και σε κοντινά μας πρόσωπα, γιατί στεναχωριόντουσαν και ανησυχούσαν. Κάποια site έκαναν αναπαραγωγή των παλιών ειδήσεων της απώλειας των παιδιών και μας έπαιρνε κόσμοι τρομαγμένος και ρωτούσαν. «Τι έγινε; Πάλι “χάσατε” παιδί;». Κάποιοι που δεν είχαν-πάρει χαμπάρι τι έγινε νόμιζαν ότι είχα ήδη παιδιά. Ο Θάνος ήταν δώρο Θεού για εμάς.

Σκέφτεστε να κάνετε αδελφάκι στον Θάνο;

Θέλουμε να κάνουμε αδελφάκι στον Θάνο. Όταν ξεπεταχτεί λίγο ο μικρός, αν βοηθήσουν λίγο τα οικονομικά θέλουμε να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Όχι ότι είναι κανένα μεγάλο έξοδο μέχρι τώρα, με τη βοήθεια του θεού τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά. Ο Θάνος τις πάνες του τιε πληρώνει μόνος του από τα λεφτά που έχει μαζέψει από τα δώρα. (Γέλια.) Το παιδί έχει βγάλει μόνο του το χαρτζιλίκι του. Τώρα με τη βάπτιση μάζεψε και για το δεύτερο χρόνο. Το παιδί έχει βγει στη βιοπάλη από μικρό. (Γέλια.)

Πηγή: Λοιπόν

Πηγή: gossip-tv.gr
Close