«Πώς έχασα 62 κιλά χρησιμοποιώντας ένα application» (εικόνες)

Η 24χρονη Τζάσμιν Νόρμαν όταν έφτασε να ζυγίζει 140 κιλά αποφάσισε πως δεν πάει άλλο! Στα 11 της χρόνια, διαγνώστηκε με υποθυρεοειδισμό. Από τότε η Τζάσμιν Νόρμαν έβλεπε τη ζυγαριά να παίρνει την ανηφόρα, καθώς ο μεταβολισμός της γινόταν ολοένα και βραδύτερος. Και όσο έβλεπε ότι ό,τι και να έκανε τα κιλά δεν έφευγαν, τόσο εκείνη έβρισκε παρηγοριά στο junk food, μέχρι που έφτασε 24 ετών και ζύγιζε 140 κιλά!

Ήθελα απλά να βγαίνω έξω και να τρώω όλα τα “σκατολοΐδια” που υπήρχαν σε φαγητό» δήλωσε στη Daily Mail Αυστραλίας.

Ωστόσο, πάντα έρχεται για όλους μια στιγμή που παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους. Για την Τζάσμιν η χρονική αυτή στιγμή ήρθε όταν τελικά έπεσε θύμα μιας ένοπλης ληστείας λίγες μόλις ημέρες αφότου βίωσε έναν επώδυνο χωρισμό. Τότε, έγινε ένα κλικ μέσα της και η Τζάσμιν αποφάσισε «να πάρω αμέσως στα χέρια μου τη ζωή μου».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close