Η σπιτική θεραπεία για τις αιμορροΐδες που υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα!

Έχετε ακούσει ποτέ για την 24 ώρη σπιτική θεραπεία για τις αιμορροΐδες, αλλά και πώς λειτουργεί αυτή πραγματικά;

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε αυτή την εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για τις αιμορροΐδες που λειτουργεί πραγματικά και θα λύσει το πρόβλημά σας σε μόλις 24 ώρες.

Δείτε λοιπόν τι χρειάζεστε για αυτή τη θεραπεία και πώς να την χρησιμοποιήσετε:

Συστατικά:

  • Μηλόξυδο
  • Ρουτίνη (Βιταμίνη R)
  • Βιταμίνη Β6

Χρήση:

Η σπιτική θεραπεία αυτή είχε θεαματικά αποτελέσματα σε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν θέματα με τις αιμορροΐδες. Όμως, όσο μεγαλύτερες είναι οι αιμορροΐδες, τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να τις θεραπεύσετε και τόσο περισσότερες εφαρμογές θα χρειαστούν αυτής της θεραπείας.

Δείτε ακόμη: Οι γιατροί δεν έχουν βρεί ακόμη την εξήγηση! Αυτό το φυσικό μείγμα μπορεί να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες

Είτε εφαρμόσετε μηλόξυδο στις αιμορροΐδες είτε εισάγετε τη θεραπεία από τον πρωκτό, αυτή θα απορροφηθεί από τον οργανισμό, όπως γίνεται και όταν πίνετε μερικά χάπια.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες , συμπεριλαμβανομένων, των αιμορροΐδων που αιμορραγούν, και θα σταματήσει την αιμορραγία γρήγορα.

Έχετε ακούσει ποτέ για την 24 ώρη σπιτική θεραπεία για τις αιμορροΐδες, αλλά και πώς λειτουργεί αυτή πραγματικά;

1.   Εικοσιτετράωρη θεραπεία κατά των αιμορροΐδων για τις εξωτερικές αιμορροΐδες :

Βάλτε σε ένα κομμάτι βαμβάκι μηλόξυδο και εφαρμόστε το στις εξωτερικές αιμορροΐδες και κρατήστε το εκεί για περίπου 30 λεπτά . Όταν αφαιρέσετε το βαμβάκι , οι αιμορροΐδες θα δείτε οτι θα έχουν συρρικνωθεί .

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία καθημερινά όσο αυτή χρειάζεται.

Δείτε ακόμη: 6 πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου του ορθού

2.  Εικοσιτετράωρη θεραπεία κατά των αιμορροΐδων για τις εσωτερικές αιμορροΐδες :

Αν θέλετε να θεραπεύσετε τις εσωτερικές σας αιμορροΐδες , τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε  μηλόξυδο σε αυτές .

Παγώστε το μηλόξυδο ώστε να δημιουργήσετε μια μπάλα σε σχήμα μικρής σφαίρας. Χρειάζεται να είναι το σχήμα μόνο στρογγυλό χωρίς να έχει αιχμηρά ή μυτερά κομμάτια.

Όταν παγώσει, τοποθετήστ  απαλά τη μικρή μπάλα αυτή μηλόξυδου στο πρωκτό, βάζοντας λίγο λιπαντικό πάνω της.

Δείτε ακόμη: Πως να ανακουφιστείτε και να απαλλαγείτε από τις αιμορροΐδες με φυσικό τρόπο

Κρατήστε τη εκεί για περίπου 10 λεπτά, έτσι ώστε να μπορεί να λιώσει και να απορροφηθεί, προκειμένου να συρρικνώσει τις αιμορροΐδες .

Κάντε αυτή η θεραπεία περίπου 3 φορές μέσα σε 24 ώρες.

Σημείωση:

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε αυτή τη θεραπεία.

Αν η περιοχή αυτή σας πονάει πολύ ή επιδεινώνεται κατά την εφαρμογή της θεραπείας, σταματήστε να την κάνετε και ξεπλύνετε την περιοχή με καθαρό σαπούνι αμέσως!

Πριν από την εισαγωγή της θεραπείας στον πρωκτό, θα πρέπει να σκουπίσετε το εξωτερικό του πρωκτού με λίγο μηλόξυδο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε μισή ώρα για να δείτε αν σας επηρεάζει αυτό άσχημα.

keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close