Τιτλοι τέλους για Angelina Jolie-Brad Pitt;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “In Touch” το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο πριν το τέλος του 2015

Για πολλά προβλήματα στο γάμο του πιο γνωστού χολιγουντιανού ζευγαριού διαβάσαμε στο πρώτο θεμά,κάνει λόγο το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό “In Touch”, το οποίο σε τελευταίο δημοσίευμά του μιλάει για διαζύγιο ανέμεσα στους δυο σταρ.

Τιτλοι τέλους για Angelina Jolie-Brad Pitt;
Σύμφωνα λοιπόν με το “In Touch” ο 51χρονος Pitt και η 40χρονη Angelina μετά από 10 χρόνια σχέσης σκέφτονται σοβαρά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι συνεχείς καβγάδες των τελευταίων χρόνων αλλά και η μόνιμη πια ένταση ανάμεσά τους έκαναν τον Pitt, σύμφωνα με το περιοδικό, να μιλήσει πρώτος για διαζύγιο. Σε αυτό συμφώνησε και η Jolie. Ενας από τους βασικούς λόγους των συνεχών εντάσεων ανάμεσά τους δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Angelina θέλει να έχει σε όλα τα πράγματα το πάνω χέρι, κάτι που δεν αντέχει άλλο ο Pitt.
Οι ηθοποιοί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία, μετά από 9 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει7 παιδιά, 3 βιολογικά και 4 υιοθετημένα. Αμέσως μετά το γάμο άρχισαν και οι μεγάλες διαφωνίες τους που είχαν σαν αποτέλσμα τους καθημερινούς τσακωμούς.
Τιτλοι τέλους για Angelina Jolie-Brad Pitt;
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του “In Touch” το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο πριν το τέλος του 2015.
Τιτλοι τέλους για Angelina Jolie-Brad Pitt;
Για την ιστορία αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός tabloid Τύπος κάνει λόγο για το τέλος τη σχέσης των Jolie-Pitt, κάτι που κατά τη δική μας άποψη είναι και αυτή τη φορά εκτός πραγματικότητας.
Τιτλοι τέλους για Angelina Jolie-Brad Pitt;

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close