Το σχήμα των ποδιών σας μπορεί να αποκαλύψει το πως είστε στη σχέση σας

Οι άντρες όπως και οι γυναίκες περνούν πολύ χρόνο παρατηρώντας μια γυναίκα και προσπαθούν συχνά να μάθουν με αυτό τον τρόπο περισσότερα γι ‘αυτήν. Παρατηρούν την φυσική εμφάνιση μιας γυναίκας  μέχρι τι είδους ταινίες ή μουσική της αρέσει. Κατανοώντας τη γλώσσα του σώματος και την ανθρώπινη ανατομία μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα για το είδος της γυναίκας και του άνδρα που παρατηρούμε.

Στο σημερινό άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς το σχήμα των ποδιών μιας γυναίκας μπορεί να πει πολλά γι ‘αυτήν. Θα εκπλαγείτε με το πόσο αληθινή είναι αυτή η αντίληψη. Το σχήμα των ποδιών μπορεί επίσης να καθορίσει τη σεξουαλική συμπεριφορά της γυναίκας.

Δείτε ακόμη: Εφαρμόζει αυτό το μείγμα στα πόδια της πριν πάει για ύπνο.. Δείτε τι συμβαίνει..

Μπορείτε να το δοκιμάσετε αυτό στον εαυτό σας πρώτα. Απλά πρέπει να τοποθετήσετε τα πόδια σας πολύ κοντά το ένα στο άλλο και να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Το σχήμα των ποδιών μπορεί επίσης να καθορίσει τη σεξουαλική συμπεριφορά της γυναίκας

Τύπος Α

Τα πόδια είναι συνεχόμενα και υπάρχει μόνο ένα κενό μεταξύ τους, ξεκινώντας από τους αστραγάλους και καταλήγοντας λίγο υψηλότερα από τη μέση των γαμπών. Πιστεύεται ότι όσο μικρότερο είναι το κενό μεταξύ των ποδιών, τόσο πιο άνετο είναι το άτομο στο κρεβάτι.

Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ευγενικές και προσελκύουν άντρες με τη θηλυκότητα τους και την τρυφερότητά τους. Επιπλέον, είναι πολύ ντροπαλές και δεν θέλουν να παίρνουν την πρωτοβουλία για να συνομιλήσουν με νέους ανθρώπους. Οι γυναίκες με τέτοια πόδια έχουν επικοινωνιακές δεξιότητες.

Δείτε ακόμη: Mερικά μυστικά που το σχήμα του ποδιού σας μπορεί να σας πει για την προσωπικότητά σας

Τύπος Β

Τα πόδια αγγίζουν το ένα το άλλο μόνο στους αστραγάλους. Αυτό το είδος των γυναικών αγαπά τις νέες περιπέτειες και τις νέες εμπειρίες. Όταν πρόκειται για τις στενές σχέσεις, αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να το σκέφτονται ως παιχνίδι. Είναι πολύ γενναίες και θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε μια σχέση. Ωστόσο, μερικές φορές το θάρρος τους μπορεί να τρομάξει μερικούς άνδρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ισορροπία είναι το κλειδί μιας τέτοια κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Απαλλάξου από σημάδια και μαύρα στίγματα στα πόδια με 3 φυσικούς τρόπους!

Τύπος C

Όταν οι μηροί είναι κοντά ο ένας στον άλλο, αλλά οι κνήμες δεν έχουν επαφή. Τέτοιες γυναίκες είναι πολύ ήπιων τόνων και αγαπούν το ρομαντισμό. Εάν τους δώσετε χώρο, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άγριες γατούλες και να »ταρακουνήσουν» τον κόσμο σας.

Τύπος D

Τα πόδια αγγίζουν το ένα το άλλο στους άνω μηρούς, στα γόνατα, τις γάμπες και τους αστραγάλους. Αυτό είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα ποδιών.

Αυτές οι γυναίκες αρέσκονται στον παραδοσιακό τρόπο που κάνουν τα πράγματα, το ίδιο ισχύει και για τη στενότερη επαφή. Σίγουρα δεν τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα, όμως, αν ο σύντροφός τους θέλει να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, μπορούν να το υποστηρίξουν.

Στους άνδρες αρέσουν τέτοιες γυναίκες λόγω της ικανότητάς τους να τους παρέχουν αυτοπεποίθηση. Εκτός αυτού, τέτοιου είδους πόδια είναι αρκετά ελκυστικά.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close