Κόβει μία μία τις θεσούλες μιας χάρτινης αυγοθήκης και φτιάχνει κάτι απίστευτο!

Κάθε φορά που πάω να πάρω αυγά,σκέφτομαι πόσο χρήσιμες είναι τελικά οι χάρτινες θήκες για την μεταφορά τους.Και κάθε φορά που τα αυγά τελειώνουν ξεχνάω την αρχική μου γνώμη και τις πετάω στο καλάθι των αχρήστων.Μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτή την κατασκευή.Ξετρελάθηκα με την ιδέα και δεν περίμενα την ώρα για την μοιραστώ μαζί σας!Δείτε πως θα φτιάξετε μια απίθανη κορνίζα για τον καθρέφτη σας,με τις θήκες από τα αυγά.

κορνιζα

Απλά κόψτε τις θηκούλες,τσακίστε τις άκρες,κολλήστε την μία μέσα στην άλλη,βάψτε με μεταλλικά σπρέι και κολλήστε τις στην κορνίζα του καθρέφτη!

 

a8ebd2817c15b284f6f2eeac841e086d

 

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες αυτήν την απίστευτη κατασκευή!

 

Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης εδώ

 

 

 

 

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close