Ολοι μαζι στο πλευρο της μικρής Ελένης

Αυτή είναι η μικρή Ελένη Μπαριανού  ! Οι περισσότεροι  από εσάς θυμόσαστε την ιστορία με το ατύχημα της όταν έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 2 μήνες περίπου πριν το ατύχημα και αυτή είναι η φατσούλα που θέλουμε όλοι να ξαναδούμε όταν περάσει ολος αυτός ο κυκεώνας της αποθεραπείας! την μικρή παρακολουθεί μια πληθώρα γιατρών και εντός των τρεχουσών ημερών θα μπει πάλι στο χειρουργείο για να τοποθετηθεί το μόσχευμα που λείπει στο κεφαλάκι της. 

Για άλλη μια φορά ζητάω την προσευχή και τη βοήθεια όλων σας γιατί ο λόγος που δεν παρουσιάζει σημαντική βελτίωση ακόμα μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη του μοσχευματος. Η μικρούλα φοράει ναρθικάκια σε χέρια και πόδια και κηδεμόνα στο στήθος αλλά είναι αγωνίστρια όπως ξέρουμε όλοι και θα τα καταφέρει!!

 Τα χρήματα που χρειάζονται στην Ελλάδα του 2014 για τους γιατρούς,τα φάρμακα και ό,τι άλλο χρειάζεται η μικρή (ο κηδεμόνας κοστίζει 700 ευρω και αλλά τόσα επίσης τα ναρθικάκια) ειναι απιστευτα πολλά και μια 5μελης οικογένεια με ανεργους γονείς τα καταφέρνει δύσκολα…Χωρίς να θελω να καταχραστώ την διάθεση σας για προσφορά,σας ζητάω να το ξανακάνετε όσοι έχετε τη δυνατότητα γιατι πραγματικά οι ανάγκες είναι μεγάλες!!
Στο σπίτι υπάρχουν αλλα 2 ανήλικα παιδιά 6 και 13ων ετών οπότε χρειάζονται περισσότερα γαλατα,Πανες νο5 δημητριακά,μαρμελάδα ισως για πρωινό,φρούτα,ζυμαρικά,λάδι,όσπρια και ότι αλλο χρειαζεται για την σιτιση τους. .
Αριθμός λογαριασμού στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο :00089630810_3
Δικαιουχοι Μπαριανου και Στέλλα Μυλοθρού
τηλ επικοινωνιας :6975667005
Ας βοηθήσουμε όλοι αυτο το παιδι.
Σας ζητάω μέσα από τη καρδιά μου να το κοινοποιήσετε για να το δει όσο ποιο πολύς κόσμος μπορεί να βοηθήσει.

Close