Χριστουγεννιάτικα- νύχια-: 32- ιδέες- για- να- φτιάξεις- τα- νύχια- μόνη- σου -στο -σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι. 32 μοναδικές ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι, με στρας, μοντέρνα σχέδια και σε διάφορα χρώματα για όλα τα γούστα!

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες επιμελούνται ως επί το πλείστον το μανικιούρ τους στους ειδικούς. Κάθε δύο εβδομάδες περίπου αλλάζουν τα νύχια τους και σκέφτονται κάθε φορά μοντέρνα σχέδια και χρώματα για να αναδείξουν τα χέρια τους. Τα Χριστούγεννα λοιπόν έχουμε ακριβώς την ίδια ανάγκη.

Θέλουμε να μπούμε στο κλίμα της εποχής κι έτσι επιλέγουμε ή ξεκινήσαμε ήδη να διαλέγουμε τα φετινά χριστουγεννιάτικα νύχια μας. Όμως δεν έχουμε όλες τα χρήματα να πληρώσουμε μανικιουρίστες. Επίσης, δεν είναι λίγες οι γυναίκες πλέον που έχουν αγοράσει το δικό τους φουρνάκι και πειραματίζονται με τα νύχια τους ακόμη κι αν δεν το έχουν σπουδάσει.

Δείτε ακόμα Σχέδια για χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις σε κοντά νύχια στο σπίτι

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχεις πλέον το δικό σου φουρνάκι είτε ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν τους περισσεύουν για μανικιουρίστα αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια θα σε ενθουσιάσουν.

Χριστουγεννιάτικα νύχια με γκλίτερ, σε διάφορα χρώματα, με μοντέρνα σχέδια που είναι πολύ εύκολα και μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου από το σπίτι. Επειδή όντας αρχάριες δεν έχουμε πολλές επιλογές στο σημερινό άρθρο δώσαμε έμφαση στα γκλίτερ και στα πολύ απλά σχέδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Συνδυασμός μοβ και μαύρου χρώματος με ασημί γκλίτερ

Τα Χριστούγεννα είναι μία λαμπερή γιορτή. Έτσι αν θέλεις να φτιάξεις τα χριστουγεννιάτικα νύχια μόνη σου στο σπίτι δεν έχεις παρά να παίξεις με τα γκλίτερ που κυκλοφορούν στα μαγαζιά με καλλυντικά ακόμη και σε απλά μανό. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο με το απαλό μοβ και να κάνεις το ένα σου νύχι ασημί με γκλίτερ.

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μαύρα νύχια με χρυσό γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Αν το χέρι σου είναι σταθερό και τα πας καλά με τα εικαστικά μπορείς να δοκιμάσεις και το παρακάτω σχέδιο. Με ένα πινελάκι για μανό με λεπτό τελείωμα που μπορείς να βρεις σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές στα μαγαζιά με καλλυντικά ζωγράφισε στα μαύρα σου νύχια με χρυσό μανό ένα απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ακόμη κι αν δεν πιάνει το χέρι σου στη ζωγραφική όμως μπορείς σίγουρα να βάψεις όλα σου τα νύχια ένα κλασικό και αγαπημένο μαύρο και να το συνδυάσεις με ένα κλαδικό χρυσό μανό ή να αναδείξεις ένα σκληρυντικό για τα νύχια με χρυσά γκλίτερ.

μαύρα-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χρυσό-γκλίτερ-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Γκρι και λευκά νύχια με χιονονιφάδες

Δεν χρειάζεται να είσαι μανικιουρίστα για να βάλεις χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες στα νύχια σου. Υπάρχουν αυτοκόλλητα για τα νύχια στην αγορά σε πολύ καλή ποιότητα και σε πολύ χαμηλές τιμές. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις αυτοκόλλητα για τα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Παρακάτω βλέπουμε ένα σικ και μοντέρνο μανικιούρ για τα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Συνδύασε το λευκό και το γκρι που είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και στο ένα νύχι σου τοποθέτησε μία χιονονιφάδα με γκλίτερ ή όποιο άλλο χριστουγεννιάτικο σχέδιο σου αρέσει.

χριστουγεννιάτικο μανικιούρ-στο σπίτι-με-λευκό-γκρι-χρώμα-και-χιονονιφάδες-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Κόκκινα νύχια με ασημί βάση με γκλίτερ

Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Έτσι ακόμη κι αν επιλέξεις ένα απλό κλασικό κόκκινο χρώμα για τα νύχια σου, το μανικιούρ σου θα είναι σίγουρα απόλυτα χριστουγεννιάτικο. Κι αν θέλεις να κάνεις τα νύχια σου ακόμη πιο χριστουγεννιάτικα κα γιορτινά τοποθέτησε μία διακριτική ασημί γραμμή με γκλίτερ στην βάση του νυχιού σου.

κόκκινα-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μπεζ νύχια με χρυσά γκλίτερ

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που φέτος τα Χριστούγεννα θα πρωταγωνιστήσει. Το μπεζ και γενικότερα οι nude αποχρώσεις είναι πάντα στην μόδα. Έτσι μπορείς φέτος τα Χριστούγεννα να επιλέξεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου το μπεζ χρώμα και να το αναδείξεις με χρυσό μανό με γκλίτερ. Η παρακάτω φωτογραφία θα σε βοηθήσει!

μπεζ-νύχια-με-χρυσό-γκλίτερ-για-να-το-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Κόκκινα νύχια με χρυσό γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Το παρακάτω κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις αυτό το κόκκινο για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου και να αφήσεις το μανικιούρ σου ως έχει. Αν σου αρέσει όμως να πειραματίζεσαι μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσό μανό με γκλίτερ και διακριτικά αυτοκόλλητα για τα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Εκτός αν πιάνει το χέρι σου οπότε με ένα λεπτό πινελάκι για τα νύχια μπορείς να ζωγραφίσεις διακριτικά και απλά αστεράκια και χιονονιφάδες. Όπως βλέπεις κι εσύ, στην παρακάτω φωτογραφία, τα χριστουγεννιάτικα σχέδια είναι πανεύκολα!

κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Λευκά νύχια με κόκκινο και πράσινο γκλίτερ

Μπορείς φέτος τα Χριστούγεννα να συνδυάσεις τα λευκά σου νύχια με το πράσινο και το κόκκινο που πρόκειται για δύο διαχρονικά χριστουγεννιάτικα χρώματα. Αγόρασε σκόνη γκλίτερ, βάψε το ένα σου νύχι κόκκινο ή πράσινο ή και τα δύο και πριν στεγνώσει το μανό γέμισε τα νύχια σου με την σκόνη γκλίτερ.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μπλε νύχια με γκλίτερ

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να απογειώσεις ένα κλασικό μπλε μανικιούρ. Το μπλε είναι το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων και μπορείς απλά να βάψεις τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου μπλε. Σε δύο από τα δέκα δάχτυλα τοποθέτησε σκόνη γκλίτερ! Απλό και τόσο χριστουγεννιάτικο σχέδιο.

μπλε-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για νύχια με χρυσά σχέδια

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Κόκκινα και ροζ νύχια με ροζ γκλίτερ

Το πιο girly και χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια είναι το παρακάτω. Συνδύασε το κόκκινο και το ροζ και ανέδειξέ το ακόμη περισσότερο με ροζ γκλίτερ. Μπορείς να βάψεις το νύχι σου ροζ και να τοποθετήσεις γκλίτερ ή να βρεις ροζ μανό με γκλίτερ σε κάποιο μαγαζί με καλλυντικά.

κόκκινα-και-ροζ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-γκλίτερ- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Γκρι, μπεζ, σκούρο μπλε και μαύρο γκλίτερ στα νύχια

Τα Χριστούγεννα εκτός από το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, είναι και η εποχή όπου τα ψυχρά χρώματα πρωταγωνιστούν εξαιτίας του χειμερινού τοπίου. Μην φοβηθείς λοιπόν να συνδυάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου το μπλε, το μπεζ, το μαύρο αλλά και το μαύρο γκλίτερ.

μπλε-και-μπεζ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: γκρι νύχια με γκλίτερ

Επίσης μπορείς για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να επιλέξεις το κλασικό, σικ και αγαπημένο γκρι. Κάνε τα νύχια σου πιο χριστουγεννιάτικα και τοποθέτησε γκλίτερ σε ένα από τα πέντε δάχτυλα. Είναι ένα υπέροχο μανικιούρ για τα χριστουγεννιάτικα νύχια φέτος.

γκρι-νύχια-με-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Γκλίτερ και στρας στα νύχια

Γενικότερα αν θέλεις να φτιάξεις τα χριστουγεννιάτικα νύχια μόνη σου στο σπίτι μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις σαν βασικό χρώμα, πάντα μπορείς να το αναδείξεις με στρας και με σκόνη γκλίτερ ή μανό με γκλίτερ.

μπεζ-νύχια-με-γκλίτερ-για-τα-Χριστούγεννα-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μπλε ηλεκτρίκ νύχια με στρας

Μπορείς να επιλέξεις ένα φωτεινό ηλεκτρίκ μπλε χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και να το αναδείξεις με λίγο γκλίτερ. Είναι τόσο όμορφο αυτό το σχέδιο για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

μπλε-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Λευκά νύχια με γκλίτερ

Το λευκό είτε μιλάμε για το λευκό του ασβέστη είτε για το λευκό του πάγου είναι και ένα υπέροχο χρώμα για τα Χριστούγεννα αφού, θυμίζει τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα τοπία. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις ένα σικ χριστουγεννιάτικο σχέδιο στα νύχια παίζοντας με τις αποχρώσεις του λευκού και τα στρας.

λευκά-χριστουγεννιάτικα σχέδια-στα-νύχια-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Σκόνη ιριδίζον στα νύχια

Υπάρχει μία σκόνη στην αγορά σε πολύ χαμηλές τιμές που δημιουργεί ιριδίζον σχέδια στα νύχια. Αφήνεις το μανό να στεγνώσει πλήρως ή το ψήνεις πολύ καλά στο φουρνάκι. Και αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία με τα δάχτυλά σου εφαρμόζεις την σκόνη στα νύχια που θες και δημιουργείται το παρακάτω εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

μπλε-ιριδίζον-χριστουγεννιάτικα σχέδια-στα-νύχια-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Χρυσά φύλλα στα μπλε σου νύχια

Όπως είπαμε και πιο πάνω το χρυσό είναι η νέα τάση των Χριστουγέννων αλλά και όλου του Χειμώνα. Έτσι, μπορείς να αγοράσεις μερικά χρυσά φύλλα από ένα μαγαζί με καλλυντικά για τα νύχια και να τα εφαρμόσεις στα νύχια σου. Το πιο χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια σου.

μπλε-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χρυσό- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μπορντό και μπεζ νύχια με χρυσό γκλίτερ

Μπορείτε να συνδυάσετε το χρώμα του μπορντό και του μπεζ και να το αναδείξετε με χρυσό μανό με γκλίτερ. Αν έχετε λεπτό πινελάκι για σχέδια στα νύχια σας ζωγραφίστε και μία λεπτή χρυσή γραμμή πάνω από το αγαπημένο σας νύχι.

μπεζ-και-μπορντό-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χρυσά σχέδια- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Μπεζ και χρυσά νύχια

Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις το πιο γκλαμ μανικιούρ φέτος τα Χριστούγεννα για τα νύχια σου. Απλά συνδύασε το χρώμα του μπεζ και του χρυσού και παίξε με τα γκλίτερ και τα στρας. Όλη η λάμψη των Χριστουγέννων στα χέρια σου.

μπεζ-νύχια-με-χρυσά-σχέδια-χριστουγεννιάτικες ιδέες για νύχια-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Πράσινα και λευκά νύχια με χρυσό στρας

Φυσικά και το πράσινο είναι το χρώμα κατατεθέν για τα χριστουγεννιάτικα νύχια. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο και χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με πρωταγωνιστή το πράσινο. Συνδύασε το με το λευκό και το χρυσό στρας και δε θα χάσεις!

πράσινα-και-λευκά-χριστουγεννιάτικα νύχια-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι: Ροζ νύχια με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα ροζ. Με ένα λεπτό πινελάκι ζωγράφισε σε κάθε νύχι από ένα γράμμα που να σχηματίζει το χοχοχο του Άγιου Βασίλη. Λίγα στρας είναι απαραίτητα.

ροζ-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

Δείτε ακόμα Νύχια για τα Χριστούγεννα: Ιδέες με στρας και γκλίτερ

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-που-θα-φτιάξεις-μόνη-σου-στο-σπίτι-

All photos via: Pinterest

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close