​Συγκλονίζει η μητέρα του Μπεν: Ζει με το όνομα Ανδρέας ...

Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μπεν. Η Κέρι Νίνταμ μιλά αποκλειστικά στο STAR και την Μαρία Τσιλινίκου για τα 25 εφιαλτικά χρόνια που έχουν περάσει από τότε που εξαφανίστηκε ο γιος της. Παρακαλά όποιον γνωρίζει το που βρίσκεται το παιδί της να σπάσει την σιωπή του.

Η φωνή της τρέμει και τα μάτια της βουρκώνουν. Η Κέρι Νίνταμ, θέλει τον Μπεν της, πίσω στην αγκαλιά της. Τον αγγίζει πια μόνο στα όνειρά της όπως περιγράφει:

«Τον ονειρεύτηκα. Το νιώθω στην καρδιά μου ότι είναι ζωντανός. Το αισθάνομαι και αυτός είναι ο λόγος που τον ψάχνω κάθε μέρα. Αν σκεφτώ έστω και για ένα λεπτό ότι δεν είναι ζωντανός θα τα παρατήσω. Κάθε μέρα που ξυπνάω ξέρω πως πρέπει να ψάχνω».

Είναι το ένστικτο της μάνας που της ψιθυρίζει πως ο μονάκριβός γιος της, είναι ζωντανός και σήμερα είναι ένας άντρας 26 ετών. Πιστεύει πως κάποιοι γνωρίζουν την αλήθεια αλλά δεν μιλούν.

«Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως κάποιος, δεν ξέρω ποιος, πήρε τον Μπεν από την περιοχή και τον πήγε μακριά από την Κω. Θέλουμε να ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι πως για όποιον λόγο δεν μίλησαν 25 χρόνια πριν τώρα μπορούν να μιλήσουν. Καμία κατηγορία. Κανείς δεν θα διωχθεί γι’ αυτό σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο».

Οι καλοκαιρινές της διακοπές στην Κω τον Ιούλιο του 1991, την στοίχειωσαν για πάντα. Δίπλα της σε αυτόν τον Γολγοθά , οι γονείς και η κόρη της. Ο πατέρας του Μπεν εξαφανισμένος εδώ και 20 χρόνια, όπως μας λέει. Την εγκατέλειψε λίγο καιρό αφ΄ ότου χάθηκε το μικρό αγόρι.

«Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έχουν κουραστεί με αυτό. Μεγαλώνουν τώρα και θέλουν να ξέρουν την αλήθεια. Να ξέρουν που είναι ο Μπεν πριν να είναι αργά».

Εύχεται μέσα από την καρδιά της, να βρεθεί και να μιλήσει στους βρετανούς αξιωματικούς που βρίσκονται στο νησί. Ο άγνωστος άνδρας που το 1993 ανέφερε στις αρχές ότι ο Μπεν ζει στην Κω, με το όνομα Ανδρέας και τον φροντίζει κάποιος Νίκος.

“Ο Μπεν ζει και είμαι πολύ χαρούμενη που η έρευνα συνεχίζεται” σημείωσε η μητέρα του Μπεν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Πιστεύω ότι κάποιος από την Κω έχει πληροφορίες για το τι συνέβη στον Μπεν και που μπορεί να είναι σήμερα. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες πριν μερικά χρόνια ότι ο Μπεν έχει φύγει από την Κω, ζει με νέο όνομα, Ανδρέας, και ζει με έναν άνδρα που τον λένε Νίκο” τόνισε η μητέρα του Μπεν.

πηγη:madata.gr

Close