Ελληνίδα παρουσιάστρια :Μετά από 9 εξωσωματικές είπα  δεν αντέχω άλλο

 

Συνέντευξη στη εφημερίδα «Freddo» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Φώτης Σπύρου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο του με τον σύντροφο του.

Ο γάμος σου με τον σύντροφο σου πότε θα γίνει; Ο γάμος δεν θα γίνει.. έγινε! Απλά επειδή πήρε πολλή διάσταση η σχέση μου, θέλω λίγο να το ζήσω χωρίς να δίνω δικαιώματα και επιπλέον δημοσιότητα γιατί δεν το έκανα ποτέ για αυτόν τον λόγο. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης διακριτικά και αθόρυβα. Όταν εγώ αποφασίσω, θα τα δείτε όλα. Έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Ο γιός σου ήταν εκεί; Εννοείται ότι ο γιός μου ήταν εκεί. Οι πραγματικοί μου φίλοι ήταν εκεί και ήταν υπερήφανοι για εμένα και τον σύντροφο μου. Ο γιός μου ο Βασίλης είναι 17 ετών και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα γενικότερα με την στάση ζωής μου όπως και όλη η γενιά η καινούρια δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ζωή μου. Φυσικά και η Γιάννα, η γυναίκα με την οποία έχω αποκτήσει τον Βασίλη, από την πρώτη μέρα ξέρει τα πάντα για εμένα και τη σχέση μου. Είναι υπέροχη γυναίκα, την αγαπάω, με αγαπάει, χαίρεται για μένα και πάντα θα είναι δίπλα μου.

celebrities

fthis

Close