6 ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν καθόλου αλλά κάνουν το καλύτερο κρεβάτι

Ίσως τους έχετε δει να γυρίζουν πλάτη ο ένας στον άλλον όταν συναντιούνται, ή να στήνουν καυγά από το πουθενά ή ακόμα και να πετούν δηλητηριώδη σχόλια ο ένας για τον άλλον.
Παραφράζοντας ότι μια λεπτή κλωστή χωρίζει το μίσος από την αγάπη, σας ενημερώνουμε ότι το ίδιο ισχύει και για το καλύτερο σ e ξ. Δείτε ποια είναι ζώδια που παρά την έχθρα τους, στο κρεβάτι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι.

Δείτε ακομη Σπάνια εμφάνιση της Λίτσας Διαμάντη – Όμορφή και σικάτη στα 70 της!

Καρκίνος με Δίδυμο
Ούτε η Πυθία δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά ενός Καρκίνου, γιατί αλλάζουν πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Τη μια στιγμή, μπορεί να είναι ενθουσιώδης και ναζιάρης και την άλλη, καταθλιπτικός και δυστυχισμένος με τον εαυτό του και τους γύρω του. Ο Δίδυμος δεν απέχει πολύ, όμως, λειτουργεί περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Είναι ένας συνδυασμός που χαρακτηρίζεται από αναποφασιστικότητα και κυκλοθυμία μια σχέση που δύσκολα θα επιβιώσει. Παρόλα αυτά, κάνουν το καλύτερο σ e ξ, γιατί χρησιμοποιούν τη φαντασία τους σε τέτοιο βαθμό που να μην βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον.

Δείτε και τα υπολοιπα με ενα κλικ εδω

Δείτε πολλά αρθρα για τα ζωδια με ένα κλικ εδώ


Close