Αυτοί είναι οι λόγοι που το σeξ με ένα Σκορπιό είναι συγκλονιστικό

Αλλά για κάποια ζώδια ακόμη συγκλονιστικότερο

Το σeξ με έναν Σκορπιό είναι μία ολοκληρωτικά αισθησιακή και σωματική εμπειρία, με πάθος κι ένταση. Έχει απίστευτες αντοχές και δουλεύει πολύ σωστά τον τομέα των σεξουαλικών φαντασιώσεων. Τα άλλα ζώδια ίσως να το συζητήσουν πρώτα, αλλά ο Σκορπιός θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα μπει στην κυριολεξία, στο πετσί του ρόλου. Μην εκμυστηρευτείτε μια φαντασίωσή σας σε ένα Σκορπιό, αν δε σκοπεύετε να την πραγματοποιήσετε. Οι περισσότεροι είναι ευθείς, σθεναροί και δείχνουν ειδικοί σε αυτό που κάνουν. Θα συνεχίσουν την αποπλάνηση ακόμα και κατά την διάρκεια της πράξης.

Δείτε ακόμα: Μαμά Σκορπιός: Η μαμά που θέλει να ελέγχει τα πάντα

Σκορπιός με Κριό

Ο Κριός ως γνωστόν είναι ένας παθιασμένος τρελάρας. Ο Σκορπιός τρελαίνεται επίσης με το πάθος του Κριού. Συνεπώς εδώ το σεξ, είναι η καλύτερή τους. Στο μόνο που μπορεί να σκαλώσουν είναι στην έλλειψη έντονου συναισθηματισμού του Κριού.

Σκορπιός με Ταύρο

Ο Ταύρος μπορεί να κάνει τον δύσκολο, αλλά σχεδόν πάντα παρασύρεται από τη δοτικότητα και την τόλμη του αισθησιακού Σκορπιού. Η σχέση αυτή δεν είναι και εντελώς εκρηκτική, μπορεί όμως να δυναμιτιστεί μια χαρά από τη ζήλια και των δύο που ανήκουν στα πιο ζηλιάρικα ζώδια.

Δείτε ακόμα: Παιδί Σκορπιός: εσωστρεφές, ανασφαλές, ευαίσθητο, διαισθητικό, δεκτικό και ευφυές

Σκορπιός με Δίδυμο

Ο Σκορπιός έχει έντονες τάσεις κτητικότητας ενώ πάλι οι Δίδυμοι αποτελούν την επιτομή της ανεξαρτησίας. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρικτικότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.

Σκορπιός με Καρκίνο

Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και ελαφρώς εκδικητικός, όμως έχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που παθιάζει τον Καρκίνο. Ανοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ…τι άλλο καλύτερο; Συμπέρασμα, μια σχέση παθιασμένη και στενή με σίγουρο μέλλον.

Δείτε ακόμα: Ζωδίο του μήνα:Σκορπιός Μεγάλο Αφιέρωμα

Σκορπιός με Λέων

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος υπάρχει όμως και το θέμα της ισχυρογνωμοσύνης. Ποιος θα υποχωρήσε πρώτος; Κανένας δεν υποχωρεί ούτε συμβιβάζεται. Στο σεξ είναι βέβαια όλα τέλεια. Αλλά μέχρι εκεί.

Σκορπιός με Παρθένο

Ο Σκορπιος είμαι σεξουαλικός δότης του Ζωδιακού κύκλου, ο Παρθένος μάλλον δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τόλμη του Σκορπιού και ο πουριτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσει και σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

Σκορπιός με Ζυγό

Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούεται με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα στο πετσί τους. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

Σκορπιός με Σκορπιό

Δυο φλογεροί και ταυτόχρονα καχύποπτοι εραστές. Είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν αυτά τα άτομα γιατί ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο και δεν θα υποχωρεί κανείς. Το σεξ μεταξύ τους θα είναι ανεπανάληπτο, όμως στα καθημερινά δεν θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή. Συμπέρασμα, μάλλοναδύνατη η σχέση.
Σκορπιός με Τοξότη

Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης επιθυμεί ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζεται μάλλον του γυρνάει την πλάτη. Τότε καλό είναι ο Τοξότης να εξαφανιστεί. Γιατί η εκδίκηση του Σορπιού θα είναι αμείλικτη. Και βασικά πονάει.

Σκορπιός με Αιγόκερω

Αυτά τα δύο άτομα θ αμπορούσαν να έχουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Αλλά δεν μπορούν. Εκτός αν το σεξ τους ενώσει με δύναμη. Αν ο Αιγόκερως θελήσει τότε ο Σορπιός θα ακολουθήσει.

Σκορπιός με Υδροχόο

Η σχέση αυτή, δυστυχώς, είναι καΤΑδικασμένη να αποτύχει. Ο Υδροχόος υθα κουραστεί εύκολα από τους συναισθηματισμούς του Σκορπιού, ενώ ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακομη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, αφήστε το για αργότερα. Ή για ποτέ.

Σκορπιός με Ιχθύ

Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικο και οι δύο, οπότε το σεξ είναι ότι καλύτερο.Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο. Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιοόυς. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

Πηγή: marieclaire
Close