Η απάντηση της Βάσιας Παναγοπούλου για τα περί… ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της!

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα στα δημοσιογραφικά γραφεία με ένα άρθρο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα, το οποίο είχε τίτλο «Ροζ σκάνδαλο στην Ε.Λ.Α.Σ: η πασίγνωστη ηθοποιός και το άγριο ξύλο που έφαγε πριν από λίγα 24ωρα από τον αστυνομικό σύντροφό της».

Το άρθρο «φωτογραφίζει» την Βάσια Παναγοπούλου και τον σύντροφό της Θοδωρή Αναγνωστάκη, ενώ έχει «ντυθεί» με πόζα στην οποία φαίνεται εκείνος απ’τη μέση και κάτω, να κρατά στο χέρι του ένα πούρο, για το οποίο γίνεται λόγος στη συνέχεια.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για «βαριά βιαιοπραγία» του αστυνομικού εναντίον της πρωταγωνίστριας με σχόλιο «Η πασίγνωστη 50άρα πρωταγωνίστρια ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον κατά 16 χρόνια νεότερό της σύντροφο στα μπουζούκια, προκαλώντας την οργή του κόσμου αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛΑΣ, αφού εκείνος είναι εν ενεργεία αστυνομικός, άρα και…χαμηλόμισθος,και εμφανιζόταν στις κουτσομπολίστικες στήλες με ένα πούρο αξίας πολλών ευρώ».

Και πάμε στην αναφορά στον ξυλοδαρμό: «Όλα έβαιναν καλώς μέχρι πριν από λίγα 24ωρα, που η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμη και τις πρώτες βοήθειες. Απ’την πλευρά της ηθοποιού δεν έχουμε ενημερωθεί αν θα κινηθεί δικαστικά.Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι απομακρύνθηκε από κοντά του, ενώ ο αστυνομικός ζητάει απεγνωσμένα την επανασύνδεση και να τον συγχωρέσει για τον άγριο ξυλοδαρμό της…».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close