Απίστευτο! Πέθανε ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου από την Αχαΐα, 2 μήνες μετά από εκείνη!

Απίστευτο! Πέθανε ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου από την Αχαΐα, 2 μήνες μετά από εκείνη!

Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος του 31χρονου επιχειρηματία Ν.Θ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από οικεία πρόσωπα της οικογένειας.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του γνωστού επιχειρηματία και γιου του, 31χρονος είχε εργαστεί σήμερα στο Λατομείο και φαίνεται να μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ένα χαλαρωτικό ντους. Η ώρα περνούσε και οι οικείοι του ανησύχησαν αφού δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όταν τελικά μπήκαν στο μπάνιο «πάγωσαν». Ο άτυχος 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Τραγική ειρωνεία; Δύο μήνες πριν, τον περασμένο Μάρτιο, είχε χάσει τη γυναίκα του Πάολα. Εκείνη πέθανε ξαφνικά ενώ ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Η Πάολα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ενώ ετοιμαζόταν σε λίγες ημέρες να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της.

Tην αδικοχαμένη γυναίκα εντόπισεαναίσθητη στο πάτωμα η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά. Χτυπούσε το κουδούνι για ώρα, ωστόσο, κανείς δεν της άνοιγε και ανησύχησε. Ζήτησε από τους γείτονες να την βοηθήσουν… Έτσι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όμως ήταν ήδη αργά… Εκεί απλά διαπιστώθηκε τόσο ο δικός της θάνατoς όσο και του εμβρύου.

 

Close