ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ για την υπόθεση της μικρής Άννυ - ΠΑΓΩΝΟΥΝ τα πάντα οι δικαστές!
 

 

Η υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της μικρής Άννυς που συγκλόνισε το Πανελλήνιο φαίνεται πως προσωρινά μπαίνει στο πάγο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός που χειρίζεται την ανατριχιαστική υπόθεση δεν θα προβεί τις επόμενες μέρες σε άλλες ανακριτικές πράξεις. Και αυτό διότι θέλει να συγκεντρώσει κρίσιμα στοιχεία και μαρτυρίες που θεωρούνται πολύ σημαντικές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η 10η τακτική ανακρίτρια, σύμφωνα με το espressonews.gr, φέρεται ότι δίνει μεγάλο βάρος στις καταθέσεις των δύο πιο κρίσιμων μαρτύρων που εμπλέκονται στην ιστορία, του φίλου του 27χρονου Βούλγαρου πατέρα-Χάνιμπαλ, γνωστού ως Νικολάι (ή Νίκι), και του 50χρονου Γερμανού τον οποίο πήγε να συναντήσει στο Βερολίνο η μητέρα της μικρής Αννυ. Ειδικότερα, γίνονται διαβουλεύσεις ώστε οι δύο άντρες να δώσουν κατάθεση, καθώς από όσα θα πουν αναμένεται να πέσει φως σε σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι στη συμπληρωματική απολογία που είχε δώσει ο 27χρονος Σάββας (κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας) φέρεται ότι είχε βάλει ευθέως στο κάδρο της ενοχής τον Νίκι και τον είχε εμφανίσει συμμέτοχο σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του αδικοχαμένου κοριτσιού. Το ίδιο εξάλλου είχε υποστηρίξει και η μητέρα του παιδιού.
 
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
 

Close