Μαντλίν: Εντόπισαν το πτώμα της μέσα σε βαλίτσα; Τι ισχυρίζεται η αστυνομία

​Ένας σκελετός ενός μικρού παιδιού βρέθηκε σε μια βαλίτσα στην περιοχή της Αδελαϊδας στην Αυστραλία πριν από περίπου δέκα ημέρες (15/7) και κάποιοι συνδέουν το γεγονός με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος του παιδιού ήταν βίαιος και ιδιαίτερα απεχθής. Η αποσύνθεση του πτώματος ουσιαστικά δεν επιτρέπει την ταυτοποίηση και όπως παραδέχθηκε και η αστυνομία δεν είναι σε θέση να καθορίσει ούτε καν το φύλο του παιδιού. Εικάζεται πως είναι κορίτσι λόγω των ρούχων που βρέθηκαν στη βαλίτσα.

Η δολοφονία μπορεί να έχει γίνει πολύ παλιά, η αστυνομία λέει ότι το χρονικό παράθυρο είναι ανοικτό μέχρι και το 2007 και το παιδί ήταν τότε από 2 έως 4 ετών. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 10-12 ετών. Το παιδί δε δολοφονήθηκε στην ίδια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του. Σύμφωνα με την αστυνομία μεταφέρθηκε εκεί μετά από πολύ καιρό.

Η αποσύνθεσή του δεν έγινε μέσα στη βαλίτσα αναφέρουν οι Αρχές, οι οποίες κάνουν έκκληση στο κοινό να βοηθήσει την έρευνα.
australia-suitcase.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 60χρονος είχε θεαθεί στην περιοχή να κουβαλάει μια σκουρόχρωμη βαλίτσα χωρίς κανένας να τον έχει ξαναδεί στην περιοχή. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι η βαλίτσα ήταν παρατημένη στους θάμνους περίπου 4 μήνες σε μια λεωφόρο κοντά στην πόλη Ουινάρκα, 80 μίλια έξω από την Αδελαϊδα πριν κάποιος πάει να κοιτάξει τι περιέχει.

Το άτομο που την άνοιξε και άδειασε το περιεχόμενό της δεν επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία φυσικά τον αναζητά.

Το περιεχόμενό της βαλίτσας έγινε αντιληπτό από κάποιο διερχόμενο οδηγό ο οποίος και κάλεσε τις Αρχές.

Ωστόσο, το μυστήριο με τον σκελετό ξανάφερε στη δημοσιότητα την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε πριν από 8 χρόνια ενόσω έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.
australia-tutu.jpg
Πάντως οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν το κοριτσάκι στη βαλίτσα με τη μικρή Μαντλίν. Την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι δε μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο.

Μέσα στη βαλίτσα που βρέθηκαν τα υπολείμματα της μικρής υπήρχε και ένα φόρεμα το οποίο ράφτηκε στο χέρι με ύφασμα που είχε παραχθεί στη Νέα Υόρκη πριν από 7 χρόνια.
star.gr

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close