Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας της Αννυ: Η γιαγιά της την έχασε!
Την είχε πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και την έχασε, λέει τώρα – Αρχικά δήλωνε πως εκείνος έχει φυγαδεύσει το παιδί – Τι υποστηρίζει η μητέρα τουΑλλάζει τα όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο πατέρας της μικρής Άννυ που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.Αν και αρχικά, ο 27χρονος άντρας που ισχυρίζεται πως είναι ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης, υποστήριξε πως ο ίδιος έχει φυγαδεύσει το παιδί, ώστε να μην το αρπάξει η μητέρα.

Το απόγευμα της Τρίτης όμως, ανακρινόμενος από τους αξιωματικούς της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση, έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης. Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του πατέρα δηλαδή, εκείνη που τελευταία είδε το παιδί την ημέρα εκείνη.

Όπως δηλώνει ο 27χρονος, είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε!

Στην ΓΑΔΑ προσήλθε λίγο αργότερα για να καταθέσει και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι όντως πήρε το παιδί για μια βόλτα, όμως το επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Άννυ συνεχίζονται

Τσακωμοί και κλάματα ακούγονταν από το υπόγειο της πολυκατοικίας που ζούσαν οι γονείς με την 4χρονη – Η γυναίκα δεν ήθελε ούτε τον άντρα της, ούτε το παιδί της λένε οι γείτονες

Συχνοί φαίνεται πως ήταν οι τσακωμοί των γονιών της μικρής Αννυ, που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, όπως αποκαλύπτουν οι γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού έμενε τους τελευταίους πέντε μήνες στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στην οδό Μιχάηλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν δει το παιδί και αναφέρουν πως άκουγαν συχνά καυγάδες, φασαρίες και κλάματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια μαρτυρία, πριν από δέκα μέρες ο 27χρονος Σάββας τσακώθηκε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας του με την 25χρονη Μπορισόβα πολύ άσχημα, καθώς όπως περιγράφεται, «χίμηξε» πάνω της με βίαιο τρόπο.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ακόμα πως η συμπεριφορά και των δύο ήταν περίεργη και πως είχαν προβλήματα με τα ναρκωτικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 27χρονος έφυγε από το διαμέρισμα πριν από περίπου δύο μέρες χρωστώντας ενοίκια και κοινόχρηστα.

Ο κύριος Στέφανος Γιαννιός δήλωσε στο protothema.gr πως τον είδε χθες το πρωί μόνο του στην γειτονιά και αντάλλαξαν μια καλημέρα, παρότι έχει φύγει από την πολυκατοικία.

Επιπλέον οι μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως το κοριτσάκι το έβλεπαν, όχι πολύ συχνά, αλλά αρκετές φορές και πως έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται κοντά στην γειτονιά.

«Ακούγαμε το κοριτσάκι να κλαίει» λέει ένας από τους γείτονες, που αναφέρει επίσης ότι ο άντρας είχε χτυπήσει πολύ άσχημα τουλάχιστον μία φορά. Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα φαινόταν πως δεν ήθελε ούτε τον άντρα αλλά ούτε και το παιδί της, ενώ είχαν ακούσει τον άντρα να μονολογεί: «Τι να την κάνω, αφού δεν μας θέλει»..

Close