Το βίντεο υποψηφίου του Ποταμιού που διεκδικεί «όσκαρ» καλύτερης προεκλογικής διαφήμισης

 

Θα μπορούσε σίγουρα να είναι υποψήφιο στην κατηγορία, «καλύτερης πολιτικής διαφήμισης», εάν φυσικά υπήρχε. Παραδόξως δεν είναι το προεκλογικό σποτ ενός κόμματος αλλά ενός υποψηφίου κόμματος και συγκεκριμένα του κ. Ιάσωνα Φωτήλα ο οποίος “κατεβαίνει” στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας με το Ποτάμι.

 

 

Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο, αναπαράγει με έξυπνο τρόπο το νόημα αρκετών τοποθετήσεων που ακούμε με μεγαλύτερη ένταση από τα χείλη των πολιτικών τις τελευταίες ημέρες, εμπνέεται από την ταινία «Love Actually» και τη σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης. Πετυχαίνει να πιάσει την παλμό της καθημερινότητας της μέσης ελληνικής οικογένειας και, εν τέλει να περάσει το «μήνυμα».

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας και η…φωνή της συζύγου του που έρχεται από το βάθος.

Αν και ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσους τελικά θα πείσει, ώστε να εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων που είναι και εισιτήριο για τη Βουλη, το σίγουρο είναι πως το βιντεάκι θα κάνει αρκετούς να χαμογελάσουν και τους πιο… αλέγκρους, ακόμη και να γελάσουν.

Μην περιμένετε spoilers, απλά δείτε το!

Και η σύγκριση με το Love Actually.


πηγη

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close