Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας επιβάτιδας, η οποία διασώθηκε νωρίτερα από το φλεγόμενο πλοίο Νόρμαν Ατλάντικ.

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας επιβάτιδας, η οποία διασώθηκε νωρίτερα από το φλεγόμενο πλοίο Νόρμαν Ατλάντικ.Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας επιβάτιδας, η οποία διασώθηκε νωρίτερα από το φλεγόμενο πλοίο Νόρμαν Ατλάντικ.

Η ίδια, σε δηλώσεις της σε κανάλι, τόνισε: «Άνοιξε ο σύζυγός μου την πόρτα της καμπίνας και είδε πολύ καπνό. Μας είπε «κάτι συμβαίνει, ντυθείτε να φύγουμε».
Μόλις βγήκαμε έξω επικρατούσε πανικός. Κανείς δε μας βοήθησε. Το πάτωμα καιγόταν, ήταν κατακόκκινο από την φωτιά. Ανεβήκαμε σε σωσίβια λέμβο και έτσι σωθήκαμε. Ήταν και μικρά παιδιά μέσα, παλεύαμε με τα κύματα», τόνισε η επιβάτιδα του πλοίου.

 

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες επιβατών που έρχονται η μία μετά την άλλη, οι οποίοι κάνουν έκκληση για βοήθεια.

«Έχουμε ξεπαγιάσει» είπε ο επιβάτης Γ. Στυλιαράς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Όπως είπε «τα πατώματα βράζουν», ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει παντού καπνός.
Ακόμη ένας επιβάτης, ο κ. Γιώργος Σαράντης ανεφερόμενος στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μίλησε για «αέρα, κύμα, βροχή, ανελέητα». Περιγράφοντας το πώς ξύπνησαν το πρωί όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο Norman Atlantic, είπε «η μυρωδιά μας πέταξε όλους πάνω»
 
 

 

πηγη

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close