ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ - ΑΡΠΑΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται αποδέκτης της αγωνίας γονιών αλλά και ευαισθητοποιημένων πολιτών, οι οποίοι είναι φοβισμένοι λόγω της φημολογίας για την ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων αρπαγής-απαγωγής παιδιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια συνεχή αναπαραγωγή ανεπιβεβαίωτων περιστατικών με κοινή υπόθεση αλλά με διαφορετική εκδοχή (περιοχή δράσης, περιγραφή οχήματος απαγωγέων, καταγωγή απαγωγέων κ.ά).Φημολογίες οι οποίες πλέον διαδίδονται ταχύτατα μέσω διαδικτύου, χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω πρόσφατο ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε και αναφέρεται σε κύκλωμα το οποίο δρα στην περιοχή της Παιανίας – Σπάτων.

“ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ & ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΜΠΛΕ BMW ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΝΑ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ….
ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ. Ή ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ”.
Σκοπός του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι η πρόληψη των φαινομένων της εξαφάνισης και της αρπαγής / απαγωγής παιδιών, η άμεση και ουσιαστική συμβολή στις προσπάθειες εντοπισμού εξαφανισμένων παιδιών, η παροχή στήριξης σε ανήλικους θύματα και στις οικογένειές τους. Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, από τις οποίες έχει ενημερωθεί ότι ουδέποτε έχει καταγραφεί έως σήμερα κύκλωμα αρπαγής – απαγωγής παιδιών στη χώρα μας.
Δυστυχώς, η προσπάθεια κάποιων επιτηδείων να εκμεταλλευθούν την ευαισθησία του κόσμου για τα παιδιά έχει ως απώτερο σκοπό να προκαλούν φόβο και πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες.
«To Χαμόγελο Του Παιδιού», αποδοκιμάζει τις πράξεις αυτές οι οποίες μειώνουν τη σοβαρότητα ενδεχομένων πραγματικών περιστατικών, και εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να μην αναπαράγουν τέτοιες ειδήσεις προτού διασταυρώσουν την εγκυρότητα τέτοιων μηνυμάτων.
Απο το χαμογελο του παιδιου!

Να προσέχουμε τι κοινοποιούμε από το διαδίκτυο!

stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες

Close