Χαμός με το διαζύγιο Κυριακού: Η Μαρί πήρε κοσμήματα, πίνακες, χαλιά και πήγε Λονδίνο!

Εκτενή αναφορά στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού με τη σύζυγό του Μαρί μετά από 12 χρόνια γάμου κάνει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

Ένα πολύκροτο διαζύγιο, αν και συναινετικό που φαίνεται ότι έχει αρχίσει να απασχολεί και το διεθνή τύπο. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Μίνωας Κυριακού υποψιάζεται πως η πρώην σύζυγος του έφυγε από το σπίτι τους αφού πήρε μαζί της και πολύτιμα αντικείμενα όπως κοσμήματα, πίνακες ακόμα και έγγραφα. Ωστόσο δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα καθόλου η πλευρά της Μαρί Κωνσταντάτου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Οταν ένας γάμος καταρρέει, το μοίρασμα των οικογενειακών πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να είναι μία δύσκολη- και πολύ χρονοβόρα- διαδικασία» αναφέρει το δημοσίευμα.

Επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος του κ. Κυριακού, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύζυγός του απέσπασε αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών, δύο μέρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, τα οποία μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κ. Κυριακού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο από το περιβάλλον του κ. Κυριακού, δύο εβδομάδες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου, η κ. Μαρί Κυριακού στις 22 Φεβρουαρίου, εθεάθη από μέλος του προσωπικού να πακετάρει μία σειρά από πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 με 30 κούτες, και να τα μεταφέρει εκτός του σπιτιού της οικογένειας στην Αθήνα. Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι για ιατρική θεραπεία.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close