Δείτε τις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020!

Το 2020 μόλις μπήκε στις ζωές μας κι όλοι θέλουμε να μάθουμε, αν τα όνειρα που έχουμε θα βγουν πραγματικότητα και πόσο εύκολα ή δύσκολα, θα μας έρθουν τα πράγματα την φετινή χρονιά! Θα ερωτευθούμε ξανά; Θα βρούμε νέες παρέες; Τα επαγγελματικά μας θα είναι καλύτερα ή χειρότερα; Όλα αυτά τα ερωτήματα, βασανίζουν καθημερινά καθένα από εμάς! Από τον oroskopo.gr βρήκαμε τις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Στις μηνιαίες προβλέψεις Αριθμολογίας επεξηγούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Εδώ θα πούμε πώς υπολογίζουμε την προσωπική μας χρονιά. Το 2020 προσθετικά βγάζει τον αριθμό τέσσερα  (4 ), δηλαδή : 2 + 0 + 2 + 0 = 4. Ας υποθέσουμε τώρα πως κάποιος έχει προσωπικό αριθμό ένα ( 1 ), η προσωπική του χρονιά θα είναι η πρόσθεση του 1 (προσωπικός αριθμός) με το 4 ( αριθμός του έτους). Δηλαδή 1 + 4 = 5. Επομένως η προσωπική του χρονιά είναι το 5! Αν ο προσωπικός αριθμός κάποιου ήταν το 2, τότε θα είχαμε : 2 + 4 = 6 (προσωπική χρονιά) κτλ.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι υπολογισμού της προσωπικής χρονιάς. Παρόλα αυτά κατόπιν  και έρευνας καταλήξαμε πως ο παραπάνω προτεινόμενος τρόπος είναι ο ασφαλέστερος. Ωστόσο αν κάποιος γνωρίζει και προτιμάει να επιλέξει έναν από τους άλλους τρόπους, δεν το θεωρούμε λάθος.

Το 2020 που βγάζει το άθροισμα 4 και άρα έχει την δυναμική του αριθμού 4, είναι μία χρονιά με πλούσια ενέργεια και ποικιλομορφία στις ευκαιρίες της. Κανονικά η Αριθμολογία είναι ανεξάρτητη από την Αστρολογία, αλλά ταυτόχρονα και φιλική μαζί της. Υπάρχουν κάποιοι συσχετισμοί. Αυτό γίνεται στον βαθμό μίας επικουρικής παρουσίας της Αστρολογίας ως προς την Αριθμολογία, αφού οι αριθμοί έχουν την δική τους δύναμη και τους δικούς τους συμβολισμούς.

Για την καλύτερη λοιπόν κατανόηση της σημασίας του αριθμού 4 , θα πούμε ότι «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ουρανό (στην Δυτική Αριθμολογία) ή από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (στην Ινδική Αριθμολογία), που αλλιώς λέγεται « η κεφαλή του Δράκου».

Αντίστοιχα ο αριθμός 7 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ποσειδώνα (στην Δυτική Αριθμολογία) ή από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (στην Ινδική Αριθμολογία), που αλλιώς λέγεται « η ουρά του Δράκου».  Οι υπόλοιποι αριθμοί «επηρεάζονται» από τον ίδιο πλανήτη και στις δύο Αριθμολογίες, Δυτική και Ινδική : το 1 από τον Ήλιο, το 2 από την Σελήνη, το 3 από τον Δία, το 5 από τον Ερμή, το 6 από την Αφροδίτη, το 8 από τον Κρόνο και το 9 από τον Άρη.

Όταν λοιπόν η δυναμική του αριθμού 4 (Ουρανός) προστεθεί με την δυναμική του προσωπικού σας αριθμού, πχ. 1 (Ήλιος), θα προκύψει μία καινούρια δυναμική : 4 + 1 = 5 (Ερμής)! Η οποία θα χαρακτηρίσει την τάση της νέας χρονιάς για εσάς. Αυτή η αλχημεία των αριθμών θα επεξηγείται παρακάτω μαζί με τις ετήσιες προβλέψεις, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της σημασίας της προσωπικής χρονιάς σας!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ] – Προσωπικό έτος ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Το 1  ( Ήλιος) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για την Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους  2020 εξισώνουν το 5 ( Ερμής ), που είναι η προσωπική σας χρονιά : 1 + 4 = 5.

Η χρονιά αυτή είναι ιδανική για την καλύτερη κατανόηση του ψυχικού σας κόσμου. Αυτό θα σας οδηγήσει από μόνο του και στην εξωτερική επιτυχία. Επειδή όταν γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε το μέσα μας, εκπέμπουμε καλύτερα και στο έξω μας, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι θα ασχοληθείτε με επαγγέλματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία, την έκφραση, τα media, την δημοσιογραφία κτλ.

Επίσης θα ευνοηθείτε όσοι έχετε σχέση με επιχειρήσεις, με ταξίδια και  με συνεργασίες στο εξωτερικό. Θα έχετε γενικά, σε όποιον χώρο κι αν εργάζεστε, αύξηση των αποδοχών σας και ίσως με έναν τρόπο που δεν περιμένατε, επειδή θα είναι αρκετά ευνοϊκές οι συνθήκες.

Προβλέπεται η διεύρυνση των κοινωνικών επαφών σας και πιθανόν νέες επαγγελματικές δυνατότητες μέσα από αυτές. Αν έχετε ένα πτυχίο θα το αξιοποιήσετε. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε σεμινάρια, να μπείτε σε μία σχολή ή να αποκτήσετε μία καινούρια γνώση, θα έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε.

Στα αισθηματικά σας τον πρώτο λόγο θα έχει η επικοινωνία με τον ή την σύντροφό, ή με τον ή την σύζυγό σας. Θα μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας και να συνεννοηθείτε με επιτυχία. Θα είστε μεταξύ σας ευχάριστοι αλλά και αληθινοί. Να προσέξετε τα επιπόλαια φλερτ, που μπορεί να εκνευρίσουν το ταίρι σας, εάν πέσουν στην αντίληψή του. Ακόμα χειρότερα, αν αποφασίσει να σας κάνει «αντίποινα» πράττοντας το ίδιο!

Η χρονιά είναι ιδανική για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, αφού θα κάνετε μία νέα γνωριμία, που θα έχει το χρυσό αβαντάζ της καλής και ενδιαφέρουσας επικοινωνίας με τον άλλον.

Αν είστε σε χωρισμό κι επιζητάτε την επανασύνδεση, θα δοθούν ευκαιρίες! Ποντάρετε στην καλή επικοινωνία. Για να γίνει αυτό ανεβάστε την αυτοπεποίθησή  και την ζωντάνια σας. Αποφύγετε να παίζετε με τον ή την πρώην σας δραματικούς ρόλους μεταξύ σας!

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ] – Προσωπικό έτος ΕΞΙ [ 6 ]

Το 2 (Σελήνη) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για την Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 6 (Αφροδίτη), που είναι η προσωπική σας χρονιά : 2 + 4 = 6.

Η νέα χρονιά θα φέρει γαλήνη στην οικογένειά σας και ομαλοποίηση των σχέσεων γενικότερα. Σχέσεις αγάπης, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, συγγενικές, οικογενειακές κτλ. ευνοούνται και διώχνουν τα προβλήματά τους.

Η ομορφιά επίσης θα χαρακτηρίσει την αισθητική σας. Θα ανανεώσετε ευχάριστα την εμφάνισή σας και τον χώρο σας, σπίτι ή εργασία. Θα δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας και θα επηρεάσετε θετικά τους γύρω σας.

Η δουλειά σας θα πάει περίφημα και θα είστε οι πρώτοι στην προτίμηση των πελατών ή των θαυμαστών σας. Θα ευνοηθείτε πολύ όσοι είστε καλλιτέχνες και όσοι εργάζεστε γύρω από καλλιτεχνικούς χώρους. Επίσης θα πάτε καλά εκείνοι που εμπορεύεστε ή κατασκευάζετε πολύτιμα ή ημιπολύτιμα κοσμήματα και αξεσουάρ. Αλλά και αυτοί που προωθείτε προϊόντα ομορφιάς και αρώματα.

Αν δεν εργάζεστε, θα σας δοθεί η ευκαιρία για μία ιδανική γι εσάς εργασία, οπού θα συνδυάσετε την υγιή φιλοδοξία σας με μία ικανοποιητική αμοιβή.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια ίσως έλθει μία εγκυμοσύνη, αλλά και ένας γάμος για τους-τις δεσμευμένους-ες, που ή θα προηγείται ή θα έπεται της εγκυμοσύνης!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ίσως τον έρωτα της ζωής σας! Αξίζει να τον διεκδικήσετε σωστά, αφού θα έχει έντονο το στοιχείο της στοργής και της τρυφερότητας, με νότες ρομαντισμού, χωρίς από την άλλη να φεύγει από την πραγματικότητα.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που δεν έχετε κλείσει πίσω σας οριστικά την πόρτα της σχέσης, θα τα ξαναβρείτε μέσα από μία καινούρια ευκαιρία με καλύτερες προϋποθέσεις  από πριν. Ωστόσο, αν δεν είναι επαρκές το στοιχείο της μεταξύ σας αρμονίας, ενδεχομένως τελικά να την αποζητήσετε σε ένα νέο πρόσωπο που θα εισέλθει στην ζωή σας. Γιατί αυτή η χρονιά δεν παρατείνει τις αιχμηρές σχέσεις, αλλά ή τις διορθώνει ή τις αντικαθιστά!

 Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ] – Προσωπικό έτος ΕΠΤΑ [ 7 ]

Το 3 (Δίας) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για την Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 7 (Ποσειδώνας για την Δύση ή Νότιος Δεσμός για την Ινδία), που είναι η προσωπική σας χρονιά : 3 + 4 = 7.

Άνετα θα χαρακτηρίζαμε το προσωπικό έτος 7 μία χρονιά με καρμική ενέργεια! Έτσι, θα εισπράξετε πίσω τους «τόκους» των πεπραγμένων σας των προηγούμενων έξι χρόνων. Αν αυτά υπήρξαν καλά, θα πάρετε καλό «επιτόκιο», αν ήταν αρνητικά, θα λάβετε «χαμηλή» απόδοση του «κεφαλαίου» που έχετε επενδύσει.

Θα ωριμάσετε μέσα σας λίγο παραπάνω και θα δείτε την ζωή σας και τους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεστε με άλλες διαστάσεις, είτε ως πιο μικρούς, είτε ως πιο μεγάλους. Αυτό σημαίνει ότι θα αξιολογήσετε διαφορετικά καταστάσεις και ανθρώπους από ότι πριν και ενδεχομένως να ανατρέψετε μέσα σας την σειρά που τους είχατε τοποθετήσει στην εκτίμησή σας. Τούτο μπορεί να σας οδηγήσει στην επιλογή να έρθετε πιο κοντά με την αστρολογία και την μεταφυσική, προκειμένου να βοηθήσετε τον εαυτό σας να κατανοήσει κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά. Εξ ου θα ευνοηθείτε όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με την μελλοντολογία και τις αστρολογικές αναλύσεις, αλλά και την ψυχολογία ή την ψυχανάλυση.

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετή εργασία, η οποία θα αμείβεται ικανοποιητικά, εφόσον το σκεπτικό σας θα είναι πρώτα η προσφορά μέσω της δουλειάς και μετά το κέρδος. Παράλληλα θα λυθούν παρεξηγήσεις και πιθανές αδικίες που σας έχουν γίνει.

Εφόσον δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σας υποδεχτεί ένας χώρος στον οποίο θα υπάρχει αρκετή εργασία και τούτος ο χώρος θα βρίσκετε σε άνθιση. Ενδέχεται να σας περάσουν από τυπικά ή άτυπα τεστ. Εκεί μπορεί να είστε ταυτόχρονα «μαθητές» και «δάσκαλοι»!

Στα προσωπικά σας οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα έρθετε πιο κοντά. Η σχέση σας θα γίνει περισσότερο ουσιαστική, κυρίως εάν είχε περάσει μία παρατεταμένη επιφανειακή φάση. Ίσως να εστιάσετε στα συναισθήματά σας και να εκφράσετε πιο αυθόρμητα την αγάπη σας. Αρκετοί θα βάλετε νέα σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες, που επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε, θα έχετε μία επιτυχημένη επανασύνδεση! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η σταθεροποίηση της σχέσης σας. Εάν δεν τα καταφέρετε σ’ αυτό, τότε πάει να πει πως η σχέση σας έκλεισε τον κύκλο της και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος με ένα καινούριο πρόσωπο. Αν τα καταφέρετε, σημαίνει ότι η σχέση σας δοκιμάστηκε και τώρα είναι πιο δυνατή από πριν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με έντονη χημεία, αλλά και ψυχική ταύτιση.  Αν όμως τούτην την χρονιά πρέπει να δώσετε μεγάλο ενδιαφέρον σε άλλα πράγματα, όπως τα επαγγελματικά σας κτλ. , και δεν είστε διαθέσιμοι-ες, όσο χρειάζεται, μπορεί αυτή η γνωριμία να μείνει ανολοκλήρωτη.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ] – Προσωπικό έτος ΟΚΤΩ [ 8 ]

Το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το όμοιό του 4  του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 8 (Κρόνος), που είναι η προσωπική σας χρονιά : 4 + 4 = 8. *Τα δύο τεσσάρια που έχουν συμπέσει αποτελούν τυχερή συγκυρία!

Η νέα χρονιά θα είναι για σας «σιδερένια»! Ισχυροί σαν μέταλλο, αλλά και αρκετά δίκαιοι θα χαράξετε ανεξίτηλη διαδρομή. Ίσως να είναι καλό να θυμάστε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε.

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα είναι το ατού σας και θα έχετε επιτυχία σ’ αυτά που θα κάνετε. Η σχέση σας με τα χρήματα θα είναι μία σχέση μαγνητισμού, εφόσον θα τα τραβάτε σαν μαγνήτης! Ο ενθουσιασμός σας για την καλή πορεία της δουλειάς σας θα επενδυθεί σε εργατικότητα. Ωστόσο καλό θα είναι να μην εξαντλήστε. Θα είναι άδικο μία τέτοια ευνοϊκή χρονιά να πάθετε υπερκόπωση.

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, θα μπείτε σε έναν δυναμικό χώρο εργασίας. Θα υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά και η βεβαιότητα της σταθερότητας, που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές. Ευνοούνται ιδιαιτέρως οι δουλειές που αφορούν σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο, όπως υπάλληλοι πολυεθνικών εταιριών, αντιπρόσωποι, κατασκευαστές, αλλά και διαφημιστές, καλλιτέχνες-δημιουργοί, πολιτικοί κτλ.

Ο προσωπικός σας τομέας θα πάει καλά κι ακόμα καλύτερα, εάν υπάρξει χώρος γι αυτόν μετά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φιλοδοξίες. Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα συνεχίσετε μαζί σταθερά και θα είστε ασφαλή ως προς το κοινό μέλλον σας. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για να τον περνάτε μαζί και να μην δείχνετε ο ένας στον άλλον κάποια έντονη διάθεση ανεξαρτησίας. Τα δεσμευμένα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο!

Αν είστε χωρισμένοι-ες κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεσή σας, αυτή θα γίνει, αλλά εφόσον υπάρχει λόγος. Δηλαδή εάν η επανασύνδεση δεν έχει να σας δώσει μία ουσιαστική νέα ευκαιρία, αλλά μόνο να ικανοποιήσει την περιέργεια ή την θέλησή σας για πειραματισμό, τότε δεν θα ευνοηθεί. Αν είναι ουσιαστική και βασίζεται στα συναισθήματα σας, τότε θα ευνοηθεί και θα τα πάτε καλύτερα κι από πριν!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να γνωρίσετε ένα άτομο με κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Θα το γνωρίσετε μάλλον σε κάποιον επαγγελματικό χώρο ή μέσω μιας επαγγελματικής σχέσης. Η γνωριμία σας θα εξελιχθεί σταθερά. Ο ένας θα εκτιμά τον άλλον για τις επαγγελματικές ή τις κοινωνικές του δραστηριότητες.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ] – Προσωπικό έτος ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Το 5 (Ερμής) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 9 (Άρης), που είναι η προσωπική σας χρονιά : 5 + 4 = 9.

Ιδανική χρόνια για επαγγελματικές σχέσεις και επίτευξη στόχων, καθώς και για την ολοκλήρωση των προηγούμενων προσπαθειών σας. Ίσως να πείτε πράγματα στους ανωτέρους σας, που δεν είχατε τολμήσει ως τώρα, διεκδικώντας το δίκιο σας!  Αυτό θα σας ευνοήσει, αρκεί να γίνει συνδυαστικά με δυναμισμό και ευγένεια. Κάποιοι θα δεχθείτε αναγνώριση. Αν η δουλειά σας αφορά σε ένα ευρύ κοινό ή είστε πρόσωπο της δημοσιότητας, προβλέπεται να δεχτείτε θαυμασμό ή τιμές. Επίσης είναι καλή χρονιά για να βγάλετε χρήματα.

Εάν ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει σε αναζήτηση εργασίας, τούτο το «αίτημά» σας θα πραγματοποιηθεί, βρίσκοντας μία δουλειά, στην οποία θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας ή τις δυνατότητές σας. Θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας. Αν χρειαστεί να διαγωνιστείτε για κάποια θέση ή να δώσετε εξετάσεις για συγκεκριμένη θέση στον δημόσιο τομέα, θα τα καταφέρετε!

Ο προσωπικός σας τομέας θα είναι δυναμικός. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδεχομένως να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας κάποιες διαφορές σας, ή να λύσετε παρεξηγήσεις. Μάλλον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ήρθε η ώρα της αλήθειας. Για τους περισσότερους προβλέπεται μία επιτυχής έκβαση. Αν δεν τα καταφέρετε, τούτο θα σημαίνει ότι και οι δύο ή ο ένας από τους δύο δεν θέλετε να είστε ειλικρινείς.

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες και θέλετε να επιστρέψετε στην ή στον πρώην σας, πολλά θα κριθούν από τα απωθημένα που έχετε μεταξύ σας. Αν αυτά είναι  πολλά, ενδέχεται οι προσπάθειες προσέγγισης να καταλήξουν σε καυγάδες και σε επιπλέον αποξένωση. Ταυτόχρονα όμως θα σας προκύψει το ενδιαφέρον για ένα καινούριο πρόσωπο. Αν τελικά τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, πάρτε το στα σοβαρά και δείξτε υπευθυνότητα για να συντονιστεί ξανά η σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε καινούρια γνωριμία με άτομο που θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον και ταιριαστό μαζί σας. Αυτό που θα χρειαστεί για να προχωρήσει η γνωριμία σε σχέση, είναι να το τολμήσετε, αποφεύγοντας να πισωγυρίζετε και να το ξανασκέφτεστε συνεχώς.

    Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ] – Προσωπικό έτος ΕΝΑ [ 1 ]

Το 6 (Αφροδίτη) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 1 (Ήλιος) που είναι η προσωπική σας χρονιά : 6 + 4 = 10 = 1 + 0 = 1.

Μπαίνετε σε μία εξαιρετικά καλή χρονιά! Γι αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά! Διεκδικήστε και χαρείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Κάτι σημαντικό και καινούριο θα μπει στη ζωή σας και θα σας την αλλάξει θετικά για τα επόμενα εννιά χρόνια, αλλά ίσως και για πολλά περισσότερα! Απελευθερώνεστε ταυτόχρονα από τα δεσμά που σας κρατούσαν και από προβλήματα που ίσως φαινόντουσαν άλυτα. Ο ήλιος εφέτος ανατέλλει για εσάς, σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας!

Επαγγελματικά, εάν είχατε χάσει τον δρόμο σας θα τον ξαναβρείτε. Η εργασία σας θα ξανανέβει και θα γίνει και πάλι επικερδής. Εάν πηγαίνετε ήδη καλά, θα προστεθεί ένα καινούριο κομμάτι στην δουλειά σας που θα την απογειώσει! Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Θα ανανεωθούν και θα σταθεροποιηθούν οι πηγές των εσόδων σας. Ίσως νέες επαγγελματικές γνωριμίες και συνεργασίες να φέρουν ευκαιρίες και κέρδη! Γι αυτό μην αγχώνεστε όσοι σκέφτεστε πως πρέπει να αλλάξετε την παλιά σας εργασία. Κάτι πολύ καλύτερο σας περιμένει και ίσως η επαγγελματική σας αναγέννηση!

Εάν δεν εργάζεστε, ίσως και να είστε τυχεροί γι αυτό! Γιατί τούτον το χρόνο θα ξεκινήσετε κάτι πραγματικά σημαντικό και σταθερό! Καινούρια ιδανική εργασία, αλλά και άλλα δημιουργικά πράγματα θα ξεκινήσουν, όπως καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα αναγνωριστούν, συγγραφή βιβλίου που θα έχει ευρεία αποδοχή κτλ. Θα συναντήσετε τον κατάλληλο άνθρωπο ή την σωστή ομάδα που θα σας προωθήσει ή θα σας εμπνεύσει σε κάτι καινούριο. Θα βγάλετε χρήματα.

Στα προσωπικά σας, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα φωτίσετε τα σκοτεινά σημεία της σχέσης σας. Ο γάμος ή ο δεσμός σας θα ανανεωθεί με ξεκάθαρο τρόπο. Όμορφα πράγματα που θα συμβαίνουν στο σπιτικό σας και θα σας γεμίζουν ευχαρίστηση, θα δίνουν επιπλέον τόνωση στην μεταξύ σας σχέση. Είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη. Στους-στις δεσμευμένους-ες προβλέπεται γάμος με καλές προοπτικές!

Οι χωρισμένοι-ες αρχικά να πούμε ότι είναι σχεδόν αδιάφορο τι θα συμβεί με τον χωρισμό σας! Ο λόγος είναι ότι είτε ξανασμίξετε η κατάσταση θα είναι τέλεια και πολλά υποσχόμενη. Είτε χωρίσετε οριστικά, έρχεται στην ζωή σας ένας νέος και δυνατός έρωτας, που θα μείνει! Γι αυτό έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για το σωστό σήμα, που θα σας στείλει το σύμπαν!

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο, μέσα σε κύκλο που θα υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές δραστηριότητες. Θα ξεκινήσει μία σχέση που θα κρατήσει χρόνια ή για πάντα! Αυτό σημαίνει ότι και σεις θα πρέπει, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό σας, να είστε ξεκάθαροι και αυθεντικοί απέναντι στον άλλον.

 Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ] – Προσωπικό έτος ΔΥΟ [ 2 ]

Το 7 (Ποσειδώνας για τη Δύση ή Νότιος Δεσμός για την Ινδία) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση με το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 2 (Σελήνη) που είναι η προσωπική σας χρονιά : 7 + 4 = 11 = 1 + 1 = 2.

Αν θα μπορούσαμε να σας παρομοιάσουμε με κάτι αυτόν το χρόνο, τούτο θα ήταν ένας μαγνήτης! Θα μαγνητίσετε ότι σας ενδιαφέρει και θα δείτε πράγματα που ποθεί η καρδιά σας να έρχονται να σας βρίσκουν!

Στην εργασία σας οι εξελίξεις θα σας έρθουν βολικές. Θα έχετε και καλές σχέσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και θα βγάζετε αρκετά χρήματα. Η επαγγελματική σας ψυχολογία θα ανέβει. Καθώς θα προχωρά το νέο έτος, εσείς θα κατακτάτε στόχους ή οι στόχοι θα σας βρίσκουν αβίαστα, χάρη της προηγούμενης προσπάθειάς σας. Ευνοούνται αγοραπωλησίες ακινήτων, ενοικιάσεις σπιτιών, επιτυχημένη αλλαγή σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης κτλ. εφόσον σας ενδιαφέρει κάτι από αυτά.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σταθείτε τυχεροί. Ενδεχομένως να σας βοηθήσει το κατάλληλο πρόσωπο. Η εργασία στην οποία θα πάτε θα σας αρέσει και θα είναι καλά αμειβόμενη. Μπορείτε εκεί να σταθεροποιηθείτε, αρκεί να είστε υπομονετικοί και να μην αγχώνεστε υπερβολικά.

Στους παντρεμένους, τις παντρεμένες και όσους-ες βρίσκεστε σε δεσμό, προβλέπετε μία ιδανική χρονιά για να φτιάξετε την σχέση σας, κυρίως ως προς το διαισθητικό της κομμάτι. Δεν θα σας βοηθήσουν οι πολλές κουβέντες και η φράση «θα το συζητήσουμε» μάλλον εφέτος είναι άκυρη για εσάς. Περισσότερο επιλέξτε την χαρά που έρχεται μέσα από ένα βλέμμα, μία έκφραση, μία κίνηση. Αν θέλετε να μιλάτε κάντε το περισσότερο για δημιουργικά και πρακτικά θέματα και λιγότερο για την ανάλυση της σχέσης σας.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες που θέλετε μία δεύτερη ευκαιρία, αυτή θα έρθει απρογραμμάτιστα και ανοργάνωτα την κατάλληλη στιγμή. Ο ένας θα πλησιάσει τον άλλον μέσα από έναν ψυχικό μαγνητισμό αγάπης, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Αυτό που χρειάζεστε μετά είναι να μείνετε σταθεροί μεταξύ σας. Τούτο θα γίνει αν απλά το προνοήσετε με την προσεκτική συμπεριφορά σας.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται γνωριμία με άτομο που θα συναντήσετε σε έναν χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Θα σας συνδέουν κοινές πεποιθήσεις αλλά ταυτόχρονα θα σας γοητεύσουν και οι διαφορές σας. Θα προκύψει μία σχέση με έντονη ψυχική ένωση.

  Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ] – Προσωπικό έτος ΤΡΙΑ [ 3 ]

Το 8 (Κρόνος) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση μα το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 3 (Δίας) που είναι η προσωπική σας χρονιά : 8 + 4 = 12 = 1 + 2 = 3.

Η νέα χρονιά θα εξελίσσετε για εσάς ταυτόχρονα σε δύο πεδία, το γνωστικό – μορφωτικό και το οικονομικό – υλικό. Σε ορισμένους το ένα θα υποστηρίζει το άλλο.

Επιμορφώνεστε πάνω στην δουλειά σας ή ακολουθείτε τις νέες τάσεις. Ίσως κάποιο σεμινάριο να είναι απαραίτητο. Εναλλακτικά θα σας βοηθήσει η ανάγνωση σχετικών βιβλίων και πληροφοριών μέσω του διαδικτύου. Η χρονιά ευνοεί επίσης όσους ασχολείστε με την γραφή ή την συγγραφή. Γενικά η εργασία σας θα ανέβει και μαζί οι αποδοχές σας. Ευνοείστε επίσης σε νέα ξεκινήματα. Προσέξτε μία τάση να λέτε την αλήθεια ή την γνώμη σας ωμά, η οποία μπορεί να σας κάνει αντιπαθείς, παρότι οι προθέσεις σας θα είναι καλές. Επίσης αποφύγετε την υπεραισιοδοξία χωρίς τον ανάλογο προγραμματισμό.

Αν ορισμένοι δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα τα καταφέρετε και ίσως να πραγματοποιηθεί τώρα ένα παλιό σας επαγγελματικό όνειρο. Θα είστε ευχαριστημένοι από οικονομικής πλευράς και ταυτόχρονα θα μαθαίνετε καινούρια πράγματα και θα αποκτάτε εμπειρία. Αποφύγετε να δείχνετε υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί μπορεί να κάνετε απρόβλεπτα λάθη.

Η προσωπική σας ζωή θα πάει πολύ καλά. Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο προνοείστε να κρατάτε μία μετριοπαθή αλλά και τρυφερή στάση για να αποφύγετε τις πιθανές υπερβολικές εκδηλώσεις ενθουσιασμού ή θυμού, που ενδεχομένως δεν θα είναι δικαιολογημένες! Η σχέση σας θα πάει καλά και θα είστε μαζί δημιουργικοί. Προβλέπετε εγκυμοσύνη. Επίσης για τα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται γάμος.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα ανάμεσα στον ή στην πρώην σας και στην τάση σας να προχωρήσετε την ζωή σας σε νέο κεφάλαιο. Αν είστε σε χωρισμό από γάμο, πιθανόν να το ξανασκεφτείτε πριν υπογράψετε ένα διαζύγιο. Η επανασύνδεση γενικότερα θα ολοκληρωθεί εφόσον η σχέση ή ο γάμος μπορεί να ανανεωθεί και να σας ανανεώσει.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συναρπάσει. Ενδεχομένως να νιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η πιθανότητα σχέσης είναι μεγάλη. Μην απομονωθείτε οι δύο σας από το περιβάλλον σας, πέφτοντας με τα μούτρα στον δεσμό σας. Ευνοείται γνωριμία με πρόσωπο καταξιωμένο κοινωνικά ή οικονομικά ή πνευματικά.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ] – Προσωπικό έτος ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Το 9 (Άρης) του προσωπικού σας αριθμού σε πρόσθεση μα το 4 (Ουρανός για τη Δύση ή Βόρειος Δεσμός για την Ινδία) του αριθμού έτους 2020 εξισώνουν το 4, που είναι η προσωπική σας χρονιά : 9 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4.

Ίσως αυτήν τη χρονιά να αντιμετωπίσετε εμπόδια για να φτάσετε στην επιτυχία των στόχων σας. Όμως με δουλειά και πείσμα θα τους πετύχετε. Αυτό θα σας κάνει να αξιολογήσετε καλύτερα την σημασία της επίτευξής τους. Ταυτοχρόνως θα σταθεροποιήσετε τις εκκρεμότητες στην ζωή σας και θα νιώσετε πιο δυνατοί με το αποτέλεσμα.

Στην εργασία ενδεχομένως να προκύψει περισσότερη δουλειά, αλλά μαζί της και ηρεμία, από την βεβαιότητα ότι ανεβαίνει η ζήτησή σας. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Κάποιες αλλαγές σε επαγγελματική στέγη ή σε κατοικία είναι πιθανές και θα σας ανανεώσουν είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Θα κατακτάτε σταδιακά μέσα στη χρονιά τα βήματα του ετήσιου πλάνου σας.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να δουλέψετε κάπου, αυτό που προβλέπετε είναι μία νέα εργασία, η οποία θα βρεθεί μέσω ενός φίλου σας ή δια μέσου του ή της συντρόφου σας. Θα είναι μια καλά αμειβόμενη δουλειά που μπορεί στην αρχή να σας αγχώσει, μέχρι να την συνηθίσετε. Παρακάτω, κι αν κάνετε λίγη υπομονή, θα της πάρετε τον αέρα και θα είστε πολύ καλοί και παράλληλα αγαπητοί στους ανωτέρους σας. Εναλλακτικά, ίσως ξεκινήσετε καινούρια δουλειά σε συνεργασία με έναν δικό σας άνθρωπο.

Για τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα είναι μία καλή και δημιουργική χρονιά. Θα πετύχετε μαζί κοινούς στόχους. Μπορεί να ταξιδέψετε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Είναι πιθανή επίσης μία εγκυμοσύνη. Στους-στις δεσμευμένους-ες προβλέπεται γάμος. Θα είστε γενικά αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεσή σας, η απάντηση είναι «Ναι» αλλά με λίγο κόπο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει ένα δημιουργικό κοινό πλάνο για να καταφέρετε να σταθεροποιήστε ξανά την σχέση σας. Μόνα τα συναισθήματα και οι «λυρικοί» μονόλογοι ή διάλογοι δεν θα δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μαζί στο μέλλον.

Οι αδέσμευτοι κι οι αδέσμευτες θα έχετε ένα επιπλέον αβαντάζ, εφόσον εστιάσετε σε γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που ήδη γνωρίζετε και έχετε ήδη φλερτάρει. Ίσως να βρίσκεστε σε έναν κοινό χώρο εργασίας ή ενδιαφέροντος. Εάν όμως κάνετε μία εντελώς νέα γνωριμία, τούτη θα πάει καλά εφόσον έχετε με τον άλλον κάτι κοινό ή σας ενώνουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Ενδεχομένως ειδύλλια μεταξύ αταίριαστων ανθρώπων να μην διαρκέσουν πολύ ή να χρειάζονται διπλή προσπάθεια για να σταθεροποιηθούν.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

Close