Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της: Ο λόγος που έφυγε και τα «καρφιά» για τους συμπαίκτες της

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης από τον Άγιο Δομίνικο την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor και χθες ήταν το τελευταίο επεισόδιο που την είδαμε.

«Είμαι πολύ καλά», είπε λιτά και περιεκτικά στον αέρα της εκπομπής όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το λόγο της αποχώρησής της, επεσήμανε γελώντας: «Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου».

Στη συνέχεια μάλιστα εξήγησε για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες της: «Θα ήθελα να μου δοθεί και λίγος χρόνος να δω τι έχει φανεί και τηλεοπτικά». Η παρουσιάστρια της αποκάλυψε για τη λεγόμενη κλίκα και την απομόνωση της ίδιας. «Αναφέρω ότι έχεις δεχτεί μέχρι και bullying από το Στέλιο Χανταμπάκη», επεσήμανε η Ελεονώρα.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close