Εκδίκηση, κλάματα, καυγάδες: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που χωρίζουν άσχημα!

Οι χωρισμοί είναι πάντα πολύ δύσκολοι. «Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος», λέμε συχνά και έχουμε δίκιο.
Φυσικά για κάποιους είναι επιλογή τους και πιο εύκολο, ενώ για άλλους μπορεί να είναι πιο δύσκολο να το δεχτούν και να το ξεπεράσουν.

Ο τρόπος και η συμπεριφορά μας κατά την διάρκεια ενός χωρισμού, μπορεί να πει πολλά για εμάς. Όπως και το ζώδιό μας. Κάποιοι δεν πιστεύουν στα άστρα, ωστόσο, συχνά αντιλαμβανόμαστε πράγματα για την προσωπικότητά μας μόνο από το προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Κάποια ζώδια, για παράδειγμα, έχουν πολύ κακούς χωρισμούς, επικούς και δραματικούς καυγάδες ή αντιδράσεις που μένουν στην ιστορία!Από τα 12 ζώδια, αυτά τα 4 είναι που έχουν τους χειρότερους χωρισμούς με τον σύντροφό τους, όπως τα διαβάσαμε στο Elitedaily:

Ταύρος

Ο Ταύρος εκτιμά την συνέπεια, μισεί την αλλαγή και τείνει να μένει σε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βάζει πάθος, αφοσίωση και ενέργεια στις σχέσεις του, έτσι ο χωρισμός είναι big deal. Αλλά αν συμβεί, είναι ακλόνητος. Ο πεισματάρης Ταύρος δεν σκέφτεται ποτέ να δει τον χωρισμό από την άλλη πλευρά. Βλέπει τον κόσμο άσπρο και μαύρο και βάζει την πίστη πάνω από όλα. Θα είναι εγκάρδιος, εκτός αν τον προδώσουν.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στο apithano.gr


Close