Έξαλλος ο Σάκης Ρουβάς με τα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή.Η επιστολή του δικηγόρου του

Έξαλλος είναι ο Σάκης Ρουβάς με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φοροδιαφεύγει..
Πρόσφατα είδαμε σε διάφορα blogs και sites την είδηση πως του υποβλήθηκε πρόστιμο της τάξης των 700.000 ευρώ από το ΣΔΟΕ!
Ο γνωστός καλλιτέχνης μέσω του δικηγόρου του διαψεύδει την είδηση επισημαίνοντας ότι πρόκειται για συκοφαντία και συνειδητή διαστρέβλωση των γεγονότων χωρίς καμία διασταύρωση.

Δείτε την επιστολή:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε άκριτα και χωρίς καμία διασταύρωση ένα ανακριβές και επικίνδυνο για το πρόσωπό του εντολέα μου και την οικογένειά του δημοσίευμα τιτλοφορούμενο “700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!”, το οποίο εμπλέκει τον εντολέα μου, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας για ολόκληρη τη χώρα, σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής λόγω δήθεν απόκρυψης μέρους των αμοιβών του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω ότι τόσο ο εντολέας μου Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς ατομικά, όσο και οι εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες φυσικά δεν είναι υπεράκτιες, αλλά εδρεύουν στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπείς και ενήμερες, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτών είναι πάντοτε στη διάθεση των φορολογικών αρχών. Η διαστρέβλωση των γεγονότων και η συκοφάντηση που κραυγαλέα και συνειδητά επιχειρείται με την άκριτη και χωρίς καμία διασταύρωση ανάρτηση του ανακριβούς αυτού δημοσιεύματος έχει προκαλέσει στον εντολέα μου τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του ενώπιων των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων. 


Για τον Αναστάσιο (Σάκη) Ρουβά


Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος


Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος».

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close