Ελένη Μενεγάκη: : Δες πως ταΐζει τη μικρή Μαρίνα της!

 Μάθαμε πως ταΐζει την πριγκίπισσα της η γνωστή παρουσιάστρια!

 

Τρέχει και δεν φτάνει αυτές τις µέρες η Ελένη Μενεγάκη αφού στο σπίτι της στα Μελίσσια δεν προλαβαίνουν να σβήνουν τούρτες! Οι δύο της κόρες, Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου, έχουν γενέθλια, γι’ αυτόν το λόγο η παρουσιάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του You Weekly, µόλις τελειώνει η εκποµπή περνά από το σπίτι της και παίρνει τη µικρή της κόρη Μαρίνα, που της έχει µεγάλη αδυναµία, για να πάνε µαζί στα µαγαζιά. «Μαµά ετοίµασε τη µικρή να την πάω βόλτα», ακούστηκε να λέει εκείνη στο τηλέφωνο, µιλώντας στη µητέρα της Ζέτα Μισόκαλου, βγαίνοντας από το καµαρίνι της το µεσηµέρι της περασµένης Τρίτης.

«Χαµογελαστή, ευδιάθετη και γεµάτη ενέργεια καθηµερινά ζει το όνειρο της µητρότητας και δοξάζει τον Θεό που την αξίωσε να κρατήσει στην αγκαλιά της αυτό το µωρό», αποκαλύπτει φίλος της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό. «∆εν µπορώ να την αποχωριστώ στιγµή, κάθε φορά που είναι να φύγω από το σπίτι γουρλώνει τα µάτια, σουφρώνει τα χειλάκια της και µε κάνει να τρελαίνοµαι», είπε στους συνεργάτες της που βλέπουν την Ελένη τους πιο ευτυχισµένη από ποτέ!

Πριν από µερικές µέρες, μάλιστα, αποκάλυψε µε γαργαλιστικές λεπτοµέρειες πως τη µόλις δέκα µηνών «πριγκίπισσα» της την ταΐζει χορεύοντας, αφού τόσο εκείνη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν ξετρελαθεί µαζί της. «Πρέπει να µας δείτε που κάνουµε χορευτικά µε τον Μάκη όταν είναι να φάει η Μαρίνα, χορευτικά να δουν τα µάτια σου!», συµπλήρωσε. Μάλιστα, είπε περίχαρη πως η µικρούλα άρχισε να περπατά δειλά-δειλά, γεµίζοντάς τους όλους χαρά! «Τώρα ποιος µας πιάνει, κάναµε τα πρώτα µας βήµατα! Το καλοκαίρι µε βλέπω να κάνω σαφάρι στο νησί µε το Μαρινάκι µας, για να την προλαβαίνω που θα τρέχει», σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ελένη, μιας που έκανες την αρχή με το instagram και δεν έχουν τελειωμό οι φωτογραφίες που ανεβάζεις μέρα-νύχτα, ανέβασε και μία φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα για να δούμε πως την ταΐζεις χορεύοντας! Please…

Δες εδώ όλα τα νέα για τους αγαπημένους σου celebrities

Close