Εχουμε ξεφυγει!Νταντα ασελγούσε σε παιδιά και έστελνε φωτογραφίες με τα κατορθώματα της στον σύντροφο της

Τις αρρωστημένες της ορέξεις εξυπηρετούσε μια 29χρονη από το Χιούστον των ΗΠΑ, στα παιδιά που κρατούσε ως νταντά, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη των γονιών τους.

Η Άσλει Βιρτζίνια Ντακ όχι μόνο ασελγούσε σε παιδιά, αλλά φωτογράφιζε και τις αρρωστημένες πράξεις της… Και στην συνέχεια έστελνε τις φωτογραφίες στον 37χρονο σύντροφο της, Πάτρικ Σκέμαν.

Οι δυο τους, οι οποίοι είναι γεωλόγοι και εργάζονταν σε μια εταιρία πετρελαίου, συνελήφθησαν όταν εκείνη καυχήθηκε για τα «κατορθώματά» της σε μια φίλη της, δείχνοντας της παράλληλα, συνομιλίες και φωτογραφίες.

Η φίλη του ζευγαριού, μόλις αντίκρισε τα αρρωστημένα μηνύματα κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, σε ένα από τα πιο διαστροφικά μηνύματα, οι δυο τους συζητούν το ενδεχόμενο να απαγάγουν ένα μικρό κοριτσάκι. Εκείνη θα το έπαιρνε και θα το άφηνε στον  σύντροφό της στο αυτοκίνητο για να το εκμεταλλευτεί. Όταν αυτός τη ρωτάει αν θα φύγει ή αν θα συμμετάσχει, εκείνη του λέει ότι φυσικά και θα συμμετάσχει και του προτείνει να της βάλουν τη ζώνη ασφαλείας ώστε να μην μπορεί το παιδί να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τις Αρχές, σε μια άλλα φωτογραφία φαίνεται εκείνη να αγγίζει με περίεργο τρόπο ένα μωράκι μόλις 11 μηνών.

Οι δύο δράστες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για αποπλάνηση και κακοποίηση ανηλίκων ενώ βρίσκονται ήδη στη φυλακή.

Close