Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Όπως σας ενημερώσαμε η Κάτια Ζυγούλη σήμερα εισήλθε στο μαιευτήριο μιας και είχε προγραμματίσει να γεννήσει το τέταρτο παιδί και το δεύτερο αγοράκι!

Πριν από λίγο το μοντέλο γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Σάκης Ρουβάς ήταν μέσα στον τοκετό και τραβούσε βίντεο.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη σε λίγες ώρες θα δουν από κοντά το νεογέννητο αδερφάκι τους. Μάλιστα, σήμερα το ζευγάρι πόσταρε στο instagram την φωτογραφία από την αναχώρηση τους από το σπίτι για το μαιευτήριο.

Να τους ζήσει το τέταρτο παιδάκι τους και αν είναι καλότυχο!

Ο Σάκης βρέθηκε όταν ήταν καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο, αποκάλυψε πως τα επικρατέστερα ονόματα του γιού του είναι Νικόλας και Κωνσταντίνος.

Η ανακοίνωση του μαιευτηρίου για τον Ρουβά junior αναφέρει:
«Σήμερα 21 Απριλίου 2016 και ώρα 13:15 στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, γεννήθηκε το 4ο παιδί του ζεύγους Ρουβά – Ζυγούλη. Η διαδικασία σε όλα της τα επίπεδα ήταν επιτυχής και το νεογνό άρρενος γένους, χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του. Ο κ. Ελπιδοφόρος Δουράτσος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και Θεράπων Ιατρός δήλωσε: «Ήταν μία γέννα ιατρικά άρτια και πολύ φορτισμένη συγκινησιακά. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ευτυχείς που φέραμε εις πέρας την 4η εγκυμοσύνη και ευχαριστούμε το ζεύγος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει διαχρονικά».
Πηγή: gossip-tv.gr

 

Close