Γιώργος Λιάγκας: Η επιστροφή στο «Πρω1νό» και τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει

Ο Γιώργος Λιάγκας, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Πρω1νό», έπειτα από μια εβδομάδα απουσίας. Ο παρουσιαστής εμφανώς συγκινημένος, μίλησε για τον πατέρα του, Γιάννη, που έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Απριλίου.
«Όλοι έχουμε απώλειες και είναι μέσα στη ζωή και ο θάνατος. Θα σας πω πως το βίωσα εγώ μια εβδομάδα τώρα… Είναι καλό αυτές τις ώρες να μιλάς στους ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια. Γιατί αισθάνεσαι μοναξιά. Ακόμα και το χτύπημα στην πλάτη είναι αναγκαίο.
Μη ντρέπεστε να πείτε συλλυπητήρια, να πείτε μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο, μια πλάκα για να τον κάνετε τον άλλο για να γελάσει και να ξεχαστεί…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, τόνισε: «Την ημέρα την παλεύεις, το βράδυ είναι πολύ δύσκολο. Εκεί είναι που αισθάνεσαι την απίστευτη μοναξιά. Καμία φορά λέμε η τηλεόραση που είναι παρέα. Μεγάλη παρέα η τηλεόραση σε στιγμές μοναξιάς και θλίψης. Τώρα για τον πατέρα μου, τι να πω; Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Είχε φτερούγες να αγκαλιάζει όλον τον κόσμο. Αυτή τη βδομάδα μου έστειλαν άνθρωποι μηνύματα και μου λένε: ”Κύριε Λιάγκα ξέρετε τα τελευταία δύο χρόνια, δεΝ μας έπαιρνε ενοίκιο”…Όλα τα μοίραζε δεξιά και αριστερά. Μου είχε αφήσει μέχρι και χρήματα για την κηδεία του, χωρίς να το ξέρω σε ένα συρτάρι. Ήταν κύριος. Πολύ περήφανος είμαι για τον πατέρα μου και μακάρι να του φτάσω στο μικρό του δαχτυλάκι. Η ζωή συνεχίζεται…»

 

πηγη:protothema

Close