Γονείς ξέχασαν την 3χρονη την κόρη τους στο δρόμο καθώς πήγαιναν στη θάλασσα

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Από το ραδιόφωνο συνειδητοποίησαν οι γονείς ενός 3χρονου κοριτσιού πως την είχαν ξεχάσει στο δρόμο τους για τη θάλασσα!!

Το κοριτσάκι βρέθηκε από την αστυνομία 150 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που ήταν οι γονείς, φανερά τρομοκρατημένο, και ανέφερε πως πήγαινε στη θάλασσα με τα αδέρφια της και ότι απλά κάποια στιγμή είδε το αμάξι του μπαμπά της να φεύγει.

Οι γονείς είχαν σταματήσει σε ένα εστιατόριο στο δρόμο τους για τη Κυανή Ακτή και όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν ξέχασαν το 3χρονο κοριτσάκι εκεί.
Μετά από 150 χιλιόμετρα και 45 ολόκληρα λεπτά ταξιδιού άκουσαν στο ραδιόφωνο πως βρέθηκε ένα ξεχασμένο κοριτσάκι σε ένα εστιατόριο και έτσι, όπως αναφέρουν, εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησαν πως η κόρη τους δεν ήταν στο πίσω κάθισμα. Επικοινώνησαν με την αστυνομία και έπειτα γύρισαν να πάρουν το κοριτσάκι.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως ”Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω”.

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close