Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από την φωτογραφία με τη γιαγιά αγκαλιά με το εγγόνι

Συγκλονίζει η ιστορία πίσω από την φωτογραφία που απεικονίζει μια γιαγιά να κρατά στην αγκαλιά της το εγγόνι της, κατά τη φωτιά στο Μάτι.
Στην εκπομπή «Από Νωρίς» του Ε μίλησε η δημοσιογράφος Υγείας Αλεξία Σβόλου, νονά ενός 9χρονου κοριτσιού το οποίο ήταν αγκαλιά με την γιαγιά του στην παραλία, στην προσπάθεια τους να σωθούν. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον αδελφό της μικρής, τον 14χρονο Βασίλη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο στη διάσωση των δικών του ανθρώπων όσο και άλλων που βρέθηκαν στην ίδια παραλία.

Δείτε ακόμα: «Αν πρόλαβε ένα πράγμα να μας διδάξει αυτή η τραγωδία είναι ότι ο Άλλος είμαστε Εμείς»

«Βρίσκονταν στο σπίτι το οποίο είναι ακριβώς πάνω στο παραλιακό μονοπάτι του Ματιού με τα βραχάκια και τα πολύ μικρά λιμανάκια από κάτω που δεν έχουν ουσιαστικά παραλίες. Είναι κάπως πριν από τον Κάβο που έχει τη μεγάλη παραλία της «Αργυρής Ακτής» και έπαιζαν όλοι στα σπίτια φίλων τα οποία είναι δίπλα το ένα στο άλλο. Ο Βασίλης είδε πρώτος με τους φίλους του τη φωτιά γιατί ήταν στο από πάνω σπίτι ενός φίλου του. Ήταν λίγο πιο κοντά και είδε τον καπνό και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στους φίλους του «δεν θα προλάβει να μας φτάσει».

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

Close