Παντελής Παντελίδης: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται το δυστύχημα

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, επιβεβαίωσε ότι άγνωστοι χάκαραν τα προφίλ του Παντελή Παντελίδη στα social media, με αποτέλεσμα να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα του τραγουδιστή που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το Καλημέρα», αποκάλυψε ότι άγνωστοι χάκαραν τα προφίλ του Παντελή Παντελίδη στα social media, με αποτέλεσμα να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα του τραγουδιστή που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή. Μάλιστα, όπως τόνισε, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έχει ήδη απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών.

«Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Με σεβασμό στη μνήμη του Παντελή, πρέπει να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια», είπε ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης.

Και πρόσθεσε: «Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικίνδυνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος».

Ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό του Παντελή Παντελίδη; «Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παραδόθηκε την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή», απάντησε ο δικηγόρος.

Σχετικά με τις φήμες για τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο δικηγόρος της οικογένειας, τόνισε: «Eίναι φήμες και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο πόρισμα. Είμαι σε θέση να σας ενημερώσω, ότι οι πραγματογνώμονες, είναι σοβαροί επιστήμονες και θα απαιτηθεί πάρα πολύς χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου»

Όσο για τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Παντελής Παντελίδης, δεν πάτησε ποτέ φρένο, είπε: «Αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!». Και πρόσθεσε: «Το προέχον στη περίπτωση αυτή είναι να διακριβωθούν επιστημονικά, τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του Παντελή. Όχι το ατύχημα…Δηλαδή, πρέπει να δούμε αν οι μπάρες είχαν τοποθετηθεί στο σωστό ύψος, αν τα υλικά από τα οποία απαρτίζονταν ήταν σύμφωνα με τον νόμο».

Δείτε το video:

 

protothema

Close