Θρίλερ με την αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών στο Μενίδι: Είχε φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση Γιάννας Χατζημανωλάκη από το Μενίδι, μητέρα τριών παιδιών η οποία αγνοείται εδώ και οκτώ ημέρες. Οι έρευνες της οικογένειας και των αρχών παραμένουν άκαρπες με την αγνοούμενη να μην έχει δώσει κανένα στίγμα ζωής.

Η Γιάννα Χατζημανωλάκη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της 25ης Απριλίου χωρίς να πάρει μαζί της, κινητό, κλειδιά, χρήματα και ταυτότητα όπως αποκάλυψαν συγγενείς της στο protothema.gr

Φήμες ήθελαν την 29χρονη αγνοουμένη να έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. Μάλιστα φέρεται μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της να είχε φιλοξενηθεί σε κοινωνική δομή για κακοποιημένες γυναίκες μαζί με τα αγγελούδια της. Η αδερφή της, Αναστασία Χαζτημανωλάκη μιλώντας στο protothema.gr το επιβεβαιώνει. «Η αδερφή μου στο παρελθόν επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον άντρα της μέσα στο γάμο της. Είχε πάρει μόνη της την απόφαση να πάει σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της. Αυτό είχε συμβεί πριν 5χρόνια περίπου και είχε μείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα ,το οποίο ήταν στο κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένα και μετά πήρε πάλι μόνη της την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της. Ποτέ δεν την επηρεάσαμε εμείς ,η οικογένεια της σε αυτές τις αποφάσεις της. Και τώρα έφυγε χωρίς να πάρει τα παιδιά της και έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close