Ηλεία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θείο που «βίασε» την 18χρονη ανιψιά του – «Την αγαπώ, την θέλω» (Vid)

Ο θείος, ο οποίος κατηγορείται ότι νάρκωσε, βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη ανιψιά του δίνει τις δικές του απαντήσεις. Η κοπέλα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, μαζί με τους γονείς της, έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του θείου.

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι γονείς της κοπέλας απουσίαζαν από το σπίτι. Ο θείος εκμεταλλευόμενος το γεγονός της απουσίας τους, την επισκέφτηκε, της προσέφερε πορτοκαλάδα, στην οποία έβαλε σύμφωνα με τις καταγγελίες άγνωστες ουσίες μέσα, ναρκώνοντας την κοπέλα. Το κορίτσι ζαλίστηκε, και όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι γυμνή και δίπλα της γυμνός ήταν και ο θείος. Στη συνέχεια, το κορίτσι διαπίστωσε ότι ήταν έγκυοςκαι όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν μπορούσε να κρυφτεί, το αποκάλυψε στους γονείς της. Μάλιστα, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ο θείος προσπάθησε να την απαγάγει.

Ο θείος από την πλευρά του δεν αρνείται ότι είναι συγγενής της κοπέλας, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «μακρινός συγγενής και άντρας του κοριτσιού», δίνοντας μια τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

«Τα είχαμε ένα χρόνο! Την αγαπάω, την θέλω, μαζί φύγαμε και το ήξεραν όλοι»

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close