Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Νωρίτερα τελικά θα ανοίξει η εστίαση από ό,τι αναμενόταν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξει μετά το Πάσχα στις 3  Μαϊου με τραπέζια έξω και με αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Όσο για τα δημοτικά και γυμνάσια στις 10 Μαΐου .

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή δίνει πράσινο φως για επανεκκίνηση της εστίασης, εστιατόρια και καφέ, αμέσως μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 3 Μαϊου με τραπεζάκια αποκλειστικά έξω και φυσικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Να σημειωθεί ότι η εστίαση έκλεισε στις 3 Νοεμβρίου και το άνοιγμά της θα γίνει ακριβώς έξι μήνες μετά.

Ελεύθερη η μετακίνηση ως τις 10 το βράδυ τη μεγάλη Εβδομάδα και μια επιπλέον ώρα ελεύθερης μετακίνησης από τη Δευτέρα του Πάσχα, ως τις 11 το βράδυ.

Δείτε επίσης : Έτσι θα γιορτάσουμε το Πάσχα  Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος και Ανάσταση

Σύσταση για 9 άτομα στο οικογενειακό τραπέζι το Πάσχα, μέχρι 2 οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους, και 12 άτομα όταν το πασχαλινό τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Για τη δια ζώσης εκπαίδευση αποφασίστηκε σύμφωνα με τον eleftherostypos.gr να ανοίξουν δημοτικά και γυμνάσια τη Δευτέρα 10 Μαίου. Τέλος, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις αποφασίστηκε να επιτραπούν στις 14 Μαίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close