Κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης

Εξαφάνιση μυστήριο από το νοσοκομείο Αττικόν. Η μαρτυρία οδηγού ταξί, ο καταστηματάρχης που τον πλήρωσε και ο αλλοδαπός «Σαχ Μαξούτ» που την παρέλαβε. Σοκάρει το προφίλ του στο Facebook.

Μια υπόθεση που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ερεύνησε το «Τούνελ» την Παρασκευή 5 Μαΐου. Ηρωίδα του νέου θρίλερ η Ελένη Ευσταθιάδη 18 μόλις χρόνων, που εξαφανίστηκε από τα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Ο πατέρας της Δημήτρης Ευσταθιάδης που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», μίλησε για τα στοιχεία που κατάφερε να συγκεντρώσει με δυσκολία και που οδηγούν σε ένα σκληρό κύκλωμα…

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο της Αχαρνών όπου οδηγήθηκε τη νύχτα της εξαφάνισης η αγνοούμενη Ελένη. Το μπερδεμένο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και τα όσα ήρθαν στο φως είναι αποκαλυπτικά.

Όπλα, ναρκωτικά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές στο Facebook

Την κοπέλα φαίνεται να παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με το παρατσούκλι Σαχ Μαξούτ. Στο Facebook χρησιμοποιεί ένα άλλο ψευδώνυμο και η σελίδα του, προκάλεσε ανατριχίλα…

Όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνονται απροκάλυπτα στο σοκαριστικό προφίλ του.

Υπήρχε και η φωτογραφία της αγνοούμενης Ελένης. Η ίδια φαινόταν να είχε σχολιάσει ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γυρνούσε στο σπίτι της, αλλά ο τρόπος γραφής δεν ήταν ο δικός της σύμφωνα με τον πατέρα της.

Μετά τα όσα ήρθαν στο φως, η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, ανέφερε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα.

Η εξαφάνιση της όμορφης Ελένης, κρύβει ένα οικογενειακό δράμα. Ο πατέρας την μεγάλωσε μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της. Μέρα – νύχτα οργώνει την Αθήνα για να την βρει, με τη φωτογραφία της στα χέρια του…

Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε…

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close