Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η ανάγκη μου για τρίτο παιδί με ώθησε στις επιλογές που έκανα»

Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην τελευταία της συνέντευξη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Καλημερούδια» εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που είχε βιώσει, όταν στα 29 της έπρεπε να διαχειριστεί τον χωρισμό της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Doretta-Papadimitriou

Πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Φρανζολίνι, με τον οποίο πραγματοποιεί αρκετά συχνά κοινές εμφανίσεις. Η ίδια παρότι δεν θέλησε να κάνει ιδιαίτερες αναλύσεις για τον έρωτά της, αναφέρθηκε στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού. «Αισθάνομαι αυτή την ανάγκη εδώ κι ένα χρόνο περίπου, πριν ακόμα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου. Αυτή η ανάγκη θεωρώ ότι με ώθησε στις επιλογές που έκανα. Θα ήθελα άλλο ένα παιδί και πλέον είμαι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνω ξανά μητέρα, αλλά ξέρω ότι είναι μία απόφαση ζωής που δεν πρέπει να πάρω βεβιασμένα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επεσήμανε πως δεν τη φοβίζει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και διευκρίνισε ότι: «Έχω αντοχές για τρίτο παιδί, αν σκεφτείς ότι τα πέρασα όλα αυτά μικρότερη και με δύο μωρά μαζί. Αν και εφόσον συμβεί, ξέρω ότι θα έχω και τη βοήθεια των αγοριών».

Σχετικά με το φύλο ενός ενδεχόμενου μωρού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχτηκε πως θα προτιμούσε ένα κοριτσάκι, ωστόσο «δεν έχει καμία σημασία το φύλο». Ποια είναι η άποψή της όμως για έναν δεύτερο γάμο; «Όχι (δεν το αποκλείω), αλλά δεν είναι και κάτι που θεωρώ αναγκαίο. Μ’ ενδιαφέρει η αρμονική συμβίωση με κάποιον, όχι ο γάμος ως τελετή», απάντησε στην Τζοβάννα Βλαχάβα και το περιοδικό Hello.

InStyle.gr

Close