Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το party γενεθλίων για το γιο της και η φανταστική τούρτα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της. Είναι οι άντρες της ζωής της και ότι κι αν κάνει ο Φίλιππος και ο Διονύσης είναι η πρώτη της σκέψη. “Τα παιδιά μου με κάνουν περήφανη κάθε μέρα”, είχε δηλώσει στο περιοδικό InStyle.

celebrities

“Δεν θέλω να είμαι μια κλασική χαζομαμά, αλλά χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι έχουν αποκτήσει δική τους κριτική σκέψη. Τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία στο σχολείο με ένα παιδάκι άλλου χρώματος που αντιμετώπιζε ρατσιστικές συμπεριφορές. Χωρίς να τους πω τίποτα εγώ μου απάντησαν ότι είμαστε όλοι ίσοι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κανένα ρατσιστικά”, συμπλήρωσε.

Το πόσο περήφανη είναι το διαπιστώνουμε κάθε φορά και μέσα από τα social media της που ανεβάζει φωτογραφίες και σημειώνει στις λεζάντες όλα όσα νιώθει για τους δύο γιους της. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ο Φίλιππος ο οποίος είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες μέρες και η οικοδέσποινα του «Καλημερούδια» οργάνωσε party.

celebrities

Φυσικά, φρόντισε να έχει μία φανταστική τούρτα που ήταν δημιουργία της Μάνιας Ντέλου.

tlife

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close