Ο μεγάλος τελικός του Survivor: Πότε και πού θα γίνει και πώς θα αναδειχτεί ο νικητής

Βρισκόμαστε 1,5 περίπου μήνα πριν το τέλος του Survivor και ακόμα ο ΣΚΑΪ δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Πότε θα δούμε τον τελικό; Πώς θα βγει ο νικητής; Θα μετρήσει η ψήφος του κοινού; Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα των φανατικών του παιχνιδιού επιβίωσης που μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντηθεί από τον ΣΚΑΪ. Η τουρκική παραγωγή, όμως, έχει τις απαντήσεις. Όπως ήδη γνωρίζουμε το ελληνικό Survivor παρουσιάζει απίστευτες ομοιότητες με αυτό της Τουρκίας. Ακόμα και οι χώροι των αγωνισμάτων, τα έπαθλα και οι συνθήκες μοιάζουν δραματικά μεταξύ τους.

Έτσι, μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο Survivor της Τουρκίας μπορεί να λύσει κάθε μας απορία…

Πότε θα δούμε τον τελικό;
Ο τελικός των περασμένων «γειτονικών» Survivor πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία. Με τον ίδιο τρόπο, ο τελικός του ελληνικού, θα γίνει στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ελλάδα τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου. Τα πάτρια εδάφη είναι δεδομένα, ωστόσο το μέρος διεξαγωγής είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Μερικές ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, πήρε θέση για το θέμα. Με ποιον τρόπο; Ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook, πως το Survivor θα «μετακομίσει» για τον τελικό στο… Γαλάτσι. Και συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου. Μέρος όπου είχαν πραγματοποιηθεί και τα γυρίσματα τόσο του «X Factor» όσο και του «The Voice».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close