Ο βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης! Τι απέγινε η 20χρονη φοιτήτρια

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Ελευθέριου Ειρηνάκη, ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρόνης φοιτήτριας στη Δάφνη. Ο 52χρόνος ζητά την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τον περιοριστικό όρο του κατ΄οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε στον εντολέα του προέκυψε πως ο κατηγορούμενος όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα αναπηρίας με ποσοστό τυφλότητας που ανέρχεται σε ποσοστό 95%.

Μάλιστα, η υπεράσπιση του 52χρόνου επικαλείται και την υπόθεση του 39χρόνου παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία, αλλά αντί της προφυλάκισης του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος του κατ΄οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Mιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Ειρηνάκης τόνισε πως «στην κατάσταση του κατηγορουμένου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» και πρόσθεσε πως ο εντολέας του άσκησε νόμιμο δικαίωμα του καθώς ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται πως ο 52χρόνος συνεχίζει να επιμένει πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας», την στιγμή, που η νεαρή φοιτήτρια αφού πήρε εξιτήριο μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης σε επαρχιακή πόλη από την οποία κατάγεται καθώς φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και στα χέρια και η υγεία της δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close