Ο Χρήστος Θηβαίος ζητάει συγνώμη για τα αγενή σχόλια του και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή

Ο Χρήστος Θηβαίος μέσα από την σελίδα του στο facebook, ζητάει συγνώμη από την ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Αυγερίδου, η οποία τον φιλοξένησε στην εκπομπή της .Ο Χρήστος Θηβαίος άσκησε κριτική στην Δέσποινα Αυγερίδου για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό. Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα λιπάσματα. 

Δείτε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ
Σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.
Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι’ αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.
Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.»
Ο Χρήστος Θηβαίος ζητάει συγνώμη για τα αγενή σχόλια του και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή

Close