Πάτρα-Ρούλα-Δήμητρα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου που προκαλούν σόκ πριν και μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας. Ο Πέτρος κουσουλός μέσα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΠΑΜ της Κυριακής αποκάλυψε τους διαλόγους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από τις πρώτες κιόλας μέρες που η υπόθεση ξεκίνησε να παίρνει δημοτικότητα, έδειξε πως μαζί με της μητέρα τους, στηρίζει απόλυτα την αδερφή της Ρούλα σε ό,τι κι αν λέει ή κάνει. Έδωσαν λοιπόν την εντύπωση ότι είναι δύο αγαπημένες αδερφές.

Γι’ αυτό και τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν ανάμεσα στις δύο αδερφές συζητήθηκαν αρκετά τις τελευταίες μέρες. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε συνομιλίες ανάμεσα στην Ρούλα και στην Δήμητρα Πισπιρίγκου από παλιά, όπου η Δήμητρα βρίζει με τον χειρότερο τρόπο την Ρούλα και φαίνεται πως υποστηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη. Διαβάστε παρακάτω:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα μηνύματα και στα SMS οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πάτρα-Δήμητρα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αποκαλυπτικές συνομιλίες ανάμεσα σε Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου

Σήμερα η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» έχει φέρει στο «φως» της δημοσιότητας αποκαλυπτικές συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την αδερφή της, Δήμητρα, αλλά και μηνύματα που έχουν ανταλλάξει η 33χρονη με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μεταξύ των μηνυμάτων που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, τα SMS αποκαλύπτουν έναν άγριο τσακωμό μεταξύ Ρούλας και Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το τελευταίο δεκάλεπτο της Τζωρτζίνας

«Μίλησα με τον Μάνο και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί…» φαίνεται να λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου απευθυνόμενη στην αδερφή της, ενώ σε άλλο σημείο της λέει: «Πήραμε εμείς τον δικηγόρο, θα σε χώσουν μέσα. Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική».

 

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό στα χέρια των αρχών βρίσκονται 810 μηνύματα από συνομιλίες μεταξύ του ζεύγους, οι οποίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της δικαστικής διερεύνησης, καθώς αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβαιναν στην πραγματικότητα μεταξύ τους, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ».

Πατρά-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: H Μαλένα έπαιζε και περπατούσε δυο ώρες πριν πεθάνει

Τα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η απομόνωση του Μάνου Δασκαλάκη

Στην διάθεση μας περισσότεροι από 3.000 διάλογοι μεταξύ Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου και Δήμητρας. Ότι πιο θλιβερό έχουμε χειριστεί ως ομάδα ενώ έχουν πεθάνει τρία παιδιά. Τα γραπτά μένουν και αποκαλύπτουν την αλήθεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close