Πάτρα : Γιατί ο Δασκαλάκης κλείδωνε το δωμάτιο της Τζωρτζίνας στο Αγλαΐα Κυριακού

Πάτρα : Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση που έχει αναστατώσει ολόκληρη την χώρα με τα  τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Σε καθημερινό πλαίσιο βγαίνουν νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να «διαλευκάνουν» το μυστήριο.

Γιατί κλείδωσε

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Δείτε επίσης : Πάτρα  Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι κάποιος -δύο μέρες πριν πεθάνει η άτυχη 9χρονη- κλείδωνε την πόρτα του θαλάμου της, γεγονός που αντιφάσκει με το ιατρικό και νοσοκομειακό απόρρητο.

Παρουσιάζοντας κομμάτι από τη δικογραφία, αναφέρεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν αυτός που ζήτησε από τους αρμόδιους γιατρούς το κλειδί του θαλάμου, για να κλειδώσει την πόρτα, προκειμένου να πάει με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα σε άλλο χώρο του νοσοκομείου για να κάνει εξετάσεις η κόρη τους.

Όπως κατέθεσε και νοσηλεύτρια, ο κ. Δασκαλάκης ζήτησε να κλειδώσει το δωμάτιο, καθώς μέσα υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα και φοβόταν μην γίνουν αντικείμενα κλοπής.

Δείτε επίσης : Πάτρα Ιατροδικαστής Γαλεντέρης: Ο θάνατος της Ίριδας πρόκειται για ανθρωποκτονία

Συμπληρώνοντας, η νοσηλεύτρια είπε σύμφωνα με το timeline.gr ότι αφού κλείδωσε, επέστρεψε το κλειδί, το οποίο και ξαναζήτησε με το πέρας των εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ιατρικό απόρρητο, οι μόνοι χώροι που κλειδώνονται στα νοσοκομεία, είναι οι χώροι που κρατούνται τα φάρμακα και τα γραφεία των γιατρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close