Πήρε τα παιδιά της ηλικίας 5 και 7 ετών και τα λεφτά του και εξαφανίστηκε!

Μια 40χρονη γυναίκα εγκατέλειψε τον άνδρα της, πήρε μαζί της τα παιδιά τους ηλικίας 5 και 7 ετών, μαζί και τις αποταμιεύσεις τους και εξαφανίστηκε. Δεν κάλυψε όμως τα ηλεκτρονικά της ίχνη, με αποτέλεσμα να τη βρει η διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να συλληφθεί.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε μετά την καταγγελία του συζύγου της 40χρονης. Σύμφωνα με τον πατέρα των ανήλικων παιδιών, η γυναίκα του εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη, παίρνοντας μαζί της τα δύο παιδιά τους τους, ηλικίας 5 και 7 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και τις αποταμιεύσεις του.

Η καταγγελία τέθηκε άμεσα υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκανε έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων, με σκοπό τον εντοπισμό της 40χρονης και των ανήλικων παιδιών.

Από την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών εντοπίστηκαν σε σπίτι εκτός Αττικής. Σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, εντοπίστηκε και συνελήφθη η μητέρα πριν περάσει το αυτοφώρο, ενώ τα δύο παιδιά παραδόθηκαν στον πατέρα τους, ο οποίος σύμφωνα με δικαστική απόφαση έχει την προσωρινή επιμέλειά τους

Η 40χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή:madata.gr

Close