Πως βρήκε νεκρό τον Βγενόπουλο η κόρη του -Σκοτεινός πόλεμος για την περιουσία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στις 5 του περασμένου Νοέμβρη ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έφυγε από την ζωή. Αιτία θανάτου, ανακοπή καρδίας. Όλα έγιναν αστραπιαία. Το λακωνικό ανακοινωθέν του θανάτου εκδόθηκε από την κλινική ομίλου συμφερόντων του, την πολυκλινική Υγεία. Η κηδεία, λίγα 24ωρα μετά, θυμίζει αμερικάνικη ταινία.

Οι παπαράτσι που καραδοκούσαν για ένα πλάνο, έβγαλαν σχεδόν πανομοιότυπα. Δεν μπορούσαν διαφορετικά, μια και οι εντολές της οικογένειας ήταν ρητές, σε κλειστό κύκλο και με κλειστό φέρετρο οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, ο ισχυρός άνδρας της MIG που απασχόλησε όσο λίγοι ελληνικά αλλά και κυπριακά δρώμενα τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν 63 ετών. Διέμενε στην Εκάλη στην οδό Πάρνηθας σε μια πολυτελέστατη οικία. Είχε δυο παιδιά, τον Φίλιππο 22 ετών από τον πρώτο του γάμο με Ρουμάνα και την 17χρονη Μελίνα που απέκτησε από την σχέση του με την Βρετανίδα Τζιλ Μπεντ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μπορεί να μην είχε αναγνωρίσει την 18χρονη Αλεξάνδρα η οποία είναι η κόρη της τελευταίας συζύγου του Ρίτας Σουβατζόγλου, ωστόσο διατηρούσε αρκετά καλές σχέσεις με την 18χρονη φοιτήτρια ιατρικής λόγω του ότι ήταν και σε κοντινές ηλικίες με τα άλλα δυο του παιδιά, τα οποία προόριζε ως διαδόχους του στις επιχειρήσεις του.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close