Πρωταγωνιστής σειράς του Alpha έχασε 14 κιλά μέσα σε επτά μήνες και μας βάζει τα γυαλιά

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά του Alpha έβαλε στόχο να χάσει τα περιττά του κιλά και τα κατάφερε.

Μέσα σε επτά μήνες έχασε 14 κιλά και πόσταρε κολάζ με φωτογραφίες στο instagram με το πριν και το μετά περνώντας ένα μήνυμα σε όσους δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Ο λόγος για τον Νίκο Απέργη που μας «συστήθηκε» μέσα από τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

«7/1/19 – 1/8/19

Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις “δανικές” αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα. Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία…στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.

Δείτε ακόμη Η Θεοφανία Παπαθωμά ποζάρει με μαγιό στα 47 της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

#mybodytransformation #7monthtransformation #naturaltransformation #aesthetic #personaltrainer #knowledge #dedication #consistency #persistence #gamechanger #motivation #weightloss #gains #s».

Πρωταγωνιστής σειράς του Alpha έχασε 14 κιλά μέσα σε επτά μήνες και μας βάζει τα γυαλιά

Δείτε όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ εδώ

 

Close