ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥ PSA
 

Σκοπός της παραπάνω Ενέργειας Κοινωνικής Ευθύνης είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η ΠΡΟΛΗΨΗ του Καρκίνου του Προστάτη, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά αιτία θανάτου από καρκίνο στους άνδρες, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.


Βοηθήστε να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι άνδρες μπορούν! Αφορά τον πατέρα, τον αδερφό, το σύζυγο, το φίλο… αφορά εσάς!!!                                                                                                          

To Iatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας σε συνεργασία με την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία διοργανώνει:

Εβδομάδα Δωρεάν Ελέγχου PSA
(Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου)
από τις 22 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της ανάπτυξης  μίας Εθνικής Κοινωνικής δράσης από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και το δίκτυο Iatrica και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενημέρωση, έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του προστάτη.
Η ενέργεια υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (PCa) και απευθύνεται σε άνδρες ηλικίας 40-70 ετών, στους οποίους δίδεται η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μέτρησης του Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (tPSA) στα διαγνωστικά ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου Iatrica.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, η οποία δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μία απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία, μέσα από το portal www.iatrica.gr,  ή και τηλεφωνικά στο 210-7264079 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου από τις 09.00 έως τις 18.00).

ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥ PSA

 

Close