Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στα social media

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Η παρουσιάστρια είχε μια συνάντηση, η οποία αναμφίβολα θα της μείνει αξέχαστη καθώς διδάχτηκε πολλά.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σήμερα βρέθηκε στο Παίδων για να συναντήσει ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και τον παράτησαν οι γονείς του πριν από 7 χρόνια.

Ο μικρός ήρωας ζήτησε να δει την παρουσιάστρια από κοντά και η Βίκυ δεν θα μπορούσε να του χαλάσει χατίρι. Βρέθηκε κοντά του, πέρασαν όμορφες στιγμές και ζωγράφισαν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια τράβηξε μια φωτογραφία και την δημοσίευσε στο προφίλ της γράφοντας: «Ο Α είναι 10 ετών, με εγκεφαλική παράλυση. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν στο Παίδων κι εξαφανίστηκαν εδώ και 7 χρόνια. Ήταν επιθυμία του να με γνωρίσει. Είναι επιθυμία μου να τον ξαναδώ. Ήταν η πιο σημαντική μου γνωριμία εδώ και χρόνια. Το πιο χαρούμενο και ισορροπημένο πλάσμα που έχω συναντήσει. Που μέσα στην ανημπόρια του (δεν περπατά και τρέφεται από το στομάχι) δεν σταμάτησε στιγμή να μου μιλάει και να μου γελάει. Διδάσκοντάς μου ότι η ζωή είναι όμορφη, μόνο όταν θέλεις να τη δεις όμορφη. Ευχαριστώ Α».

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας στο apithano.gr

Close