Σοκ! Μητέρα 4 παιδιών στην Καλαμάτα, εγκατέλειψε τα παιδιά της στα Δικαστήρια, !

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο, στο άκουσμα της είδησης ότι μια μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Καλαμάτα, ηλικίας από 7 μηνών μέχρι και 10 ετών, τα παράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο, ισχυριζόμενη πως δεν μπορεί να τα ζήσει!

Η Εισαγγελία, έδωσε αμέσως εντολή να μεταφερθούν τα παιδιά στο Νοσοκομείο της πόλης για να ελεγχθεί από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής, η κατάσταση της υγείας τους κι έτσι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας, στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι καλά, τουλάχιστον σωματικά!

Τα παιδιά, αποχωρίστηκαν με κλάματα τη μητέρα τους, η οποία θεώρησε πως αυτή η επιλογή, ήταν μονόδρομος, καθώς αδυνατεί να τους παρέχει τα απαραίτητα!

Το πραγματικό πρόσωπο της εδραιωμένης κρίσης, επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο στην Καλαμάτα, αποδεικνύοντας πως όσα γράφονται κατά καιρούς, και τα οποία χαρακτηρίζονται ως λαϊκισμοί, είναι κάτι περισσότερο από την πικρή αλήθεια κάποιων, οι οποίοι προφανώς και δεν μπορούν αισθανθούν πως είναι να μην έχει φαγητό, λίγο γάλα ή ακόμη και στέγη για τα παιδιά σου!

Τα τέσσερα αδερφάκια, που φιλοξενούνται ακόμη στο Νοσοκομείο, με τις οδηγίες της κοινωνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας, θα οδηγηθούν σε ιδρύματα.

Πηγή: Foninews.gr

Το διαβάσαμε στο : Kalamatatimes.gr

Close